SPORTHĺRADÓ

Beperelte a DVSC labdarúgó csapatát a Ferencváros, miután a két csapat barátságos mérkőzésén Thomas Sowunmi súlyos sérülést szenvedett, mikor a pálya körüli, nem az előírásoknak megfelelő távolságban lévő vaskorlátnak csapódott.

Beperelte a DVSC labdarúgó csapatát a Ferencváros, miután a két csapat barátságos mérkőzésén Thomas Sowunmi súlyos sérülést szenvedett, mikor a pálya körüli, nem az előírásoknak megfelelő távolságban lévő vaskorlátnak csapódott.

Nyártól a Hertha BSC-ben folytatja pályafutását Fredi Bobic, a Hannover 96 válogatott labdarúgója. A játékos hétfőn közölte döntését Martin Kind klubigazgatóval.

Dél-szlovákiai fiúk is lapátoltak a 17. pöstyéni nemzetközi regatta dobogós hajóiban. A 23 éven aluliak futamaiban ezer méteren Szlovákia színeiben a Likér Péter, Ľubomír Nemec, Branislav Kohl, Csölle József összetételű K-4-es egység 3:16,25 perccel győzött. Kajak kettesben Győri Tibor és Likér Péter a második (3:38,66), kenu kettesben Kiss Román Michal Matejkával szintén második lett: ezren 4:33,39, ötszázon 2:06,98 perces idővel.

Meglepetésre Szlovákia 3:1-re legyőzte az elsőszámú kiemelt Horvátországot a pulai sakkcsapat Mitropa Kupa 3. fordulójában. Magyarország 3,5:0,5-re verte Ausztriát. Az élcsoport: 1. Magyarország 7,5; 2. Szlovákia, 3. Szlovénia 7,5-7,5 pont.Kassán rendezte a Szlovák Karate Szövetség az országos diák- és ifjúsági bajnokságot. Küzdelemben a gútai Szabó Tünde (fiatalabb diákok, 40 kg) és a galántai Zilizi Ildikó (fiatalabb ifjúságiak, 60 kg) is aranyérmet szerzett.

Düsseldorfban folytatódott a férfiteniszcsapatok világbajnoksága, kék csoport: Argentína–Svédország 3:0, Németország–Chile 1:2. Piros csoport: Ausztrália–USA 2:0, Spanyolország–Csehország 1:0.

Liptószentmiklóson volt a kick-box Szlovák Kupa-sorozat 5. felvonása. Lightkontaktban a 70 kilósok között Tóth László (Guard Košice), fullkontaktban 67 kilóban Sáfár Zoltán (Guard Bratislava) nyert.

Bronzérmes lett az ipolysági Dancsó Tamás (70 kg) a nagysurányi szlovák ifjúsági testépítő-bajnokságon.

Másodszor is kikapott Szlovákia női röplabda-válogatottja Görögországtól az Eb-selejtezőre felkészülőben. A privigyei találkozón 3:2-re nyertek a vendégek.

Különös körülmények között találkozott először 17 éves fiával Diago Maradona, az argentin futball-legenda. A 44 éves világbajnok egy Róma melletti városka golfpályáján gyakorolt, amikor Diego Junior bekéredzkedett a létesítménybe azzal az indokkal, hogy egy tanfolyamra szeretne beiratkozni.

Magyar Imre (AC Nové Zámky) nyerte az érsekújvári Grand Prix Slovakia 2003 atlétikai sorozat férfi 3000 méteres számát, ideje: 8:54,05 perc.

Elárverezik Ján Lašák, a szlovák jégkorong-válogatott kapusának hokibotjait. A jótékony célú árverésre, pénteken 14.30-kor kerül sor a pozsonyi Polus City Centerben.

A KENO 10 keddi nyerőszámai:2, 9, 11, 16, 19, 24, 27, 36, 39, 44, 45, 46, 49, 52, 55, 56, 61, 63, 65, 75.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?