SPORTHĺRADÓ

A női I. labdarúgóliga rájátszásának 3. fordulójában: Malé Dvorníky–Žilina 3:3 (2:1), g.: Árvai 2, Varga Ildikó, ill. Grečová, Králiková (11-esből), Hýllová. Az összecsapás két komoly sérültjét, a hazai Jarošovát (agyrázkodás) és az egyik zsolnai játékost (gerincsérülés) a rohammentő szállította kórházba.

A női I. labdarúgóliga rájátszásának 3. fordulójában: Malé Dvorníky–Žilina 3:3 (2:1), g.: Árvai 2, Varga Ildikó, ill. Grečová, Králiková (11-esből), Hýllová. Az összecsapás két komoly sérültjét, a hazai Jarošovát (agyrázkodás) és az egyik zsolnai játékost (gerincsérülés) a rohammentő szállította kórházba.

Az első helyen kiemelt szerb-montenegrói Jelena Dokics meglepetésre már a nyitó forduló után búcsúzott a 140 ezer dollár összdíjazású egyesült államokbeli (Sarasota) női tenisztornától. Eredmények: Suarez (argentin)–Dokics (szerb-montenegrói, 1.) 6:3, 6:3, Martinez (spanyol)–Szugijama (japán, 4.) 6:2, 7:5, Gyementyijeva (orosz, 5.)–Pisnik (szlovén) 3:6, 6:4, 6:1, Pistolesi (izraeli, 6.)-Krasznoruckaja (orosz) 6:1, 1:6, 6:2 Majoli (horvát)–Kurnyikova (orosz) 6:4, 4:6, 6:4

Szlovákia jégkorong-válogatottja barátságos mérkőzésen 4:1 (1:0, 2:1, 1:0) arányban győzött Privigyén a szlovén együttes ellen.

Egyesült a két legnagyobb olasz előfizetős sportcsatorna, a Stream és a Telepiu. A szakemberek szerint az első és a másodosztályú klubok megrendült anyagi helyzete várhatóan nagyot javul majd a fúziónak köszönhetően, bár öt élvonalbeli együttes nem áll szerződésben az új adóval. Az idei bajnokság kezdete éppen azért csúszott, mert több „kiscsapat“ nem tudta eladni a közvetítési jogokat.

A magyar utánpótlás labdarúgó-válogatott 5:2 (0:0) arányban nyert Eb-selejtezőn Svédország együttese ellen, góllövők: Szabics 4, Németh N.

Új műsorral bővült az UPC Slovakia kábeltelevízió szolgáltató programkínálata. A sportrajongók április másodikétól már a Galaxie Sport nevű adón is figyelemmel kísérheti a világ sporteseményeit.

Egyre hosszabb a Bayern labdarúgócsapatának sérültlistája: a Bundesliga éllovasánál most a paraguayi Roque Santa Cruz dőlt ki a sorból. A csatár már télen is hosszabb pihenőre kényszerült térdproblémái miatt, ezúttal belső szalagszakadást szenvedett, így több hétig nem léphet pályára. Ottmar Hitzfeld vezetőedző szintén sérülés miatt nem számíthat Mehmet Scholl, Jens Jeremies és Sebastian Deisler játékára sem.

Az NBA legutóbbi játéknapjának eredményei Chicago–Seattle 94:101; Toronto–Detroit 85:92; Indiana–Sacramento 98:103; Chicago–Seattle 94:101; Dallas– New Orleans 95:86; San Antonio–Orlando 118:105; Phoenix– Denver 95:65; Portland–Golden State 100:86; LA Clippers–Utah 89:94.

A Keno 10 tegnapi nyerőszámai: 5, 9, 11, 13, 15, 17, 20, 29, 30, 38, 44, 46, 51, 52, 57, 66, 68, 71, 75, 76.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?