SPORTHĺRADÓ

A DAC II. ligás labdarúgócsapata ma délután 15.30 órakor barátságos mérkőzést játszik a fehérorosz Belsina Bobrujszk együttese ellen.
Szabálytalan körülmények között (Varga Csaba csallóközi klubvezető szerint a bíró érvénytelen dobásokat jónak minősített a hazaiak javára) kapott ki a nagymegyeri tekecsapat a női I.

A DAC II. ligás labdarúgócsapata ma délután 15.30 órakor barátságos mérkőzést játszik a fehérorosz Belsina Bobrujszk együttese ellen.

Szabálytalan körülmények között (Varga Csaba csallóközi klubvezető szerint a bíró érvénytelen dobásokat jónak minősített a hazaiak javára) kapott ki a nagymegyeri tekecsapat a női I. liga 15. fordulójában: Veľký Šariš–Zlaté Klasy 2951:2925. Legtöbb vendégpont: Vlahy Éva 524, Grelló Erika 509, Bartalos Mária 495.

A magyar női asztalitenisz-válogatott bronzérmet szerzett az olaszországi Courmayeurban zajló Európa-bajnokságon, miután az elődöntőben óriási meglepetésre 3:1-re kikapott a házigazdáktól. u Davis Love nyerte a 6,5 millió dollár összdíjazású kaliforniai golftornát, a 38 éves amerikai játékos 1992 után másodszor diadalmaskodott ezen a versenyen, és sikeréért 1,17 millió dollárt kapott.

A MOB azzal számol, hogy a magyar olimpiai csapat a nemzetek pontversenyében az első 15 között végez a jövő évi athéni játékokon. Aján Tamás főtitkár a jutalmazást illetően azt mondta, hogy a MOB elképzelése szerint aranyéremért egyéni sportágban nettó 9-10 millió forint járna, szemben a Sydney utáni 6 millióval.

Lemondott az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Leeds United elnöke, mivel a klub 17,2 millió fontos veszteséggel zárta a júliusban kezdődött üzleti év első felét.

Győzelemmel mutatkozott be a chilei labdarúgó-válogatott kispadján Juvenal Olmos. A január közepén kinevezett edző csapata barátságos mérkőzésen 2:0-ra verte Perut.

A tavaszi szezonban négy mér-kőzésen mindössze 1 pontot szerző, s 2 rúgott góllal szemben 12-t kapó Békéscsaba NB I-es labdarúgó csapatának élén Garamvölgyi Lajost Supka Attila váltotta. A 12. helyen álló együttesnél ebben a bajnoki idényben már volt egy edzőcsere: tavaly augusztus 23-án, vagyis négy forduló után a most menesztett tréner került Pásztor József helyére.

A hazai együttes nyerte a négy ország válogatottja részvételével rendezett tunéziai labdarúgótornát, a döntőben 1:0 arányban bizonyult jobbnak Kamerunnál.

Elképzelhető, hogy idén már nem kerül sor a női jégkorong-világbajnokságra. A nemzetközi szövetség az atípusos tüdőgyulladás-járvány miatt mondta le a pekingi tornát.

Csak három mérkőzést rendeztek az NHL legutóbbi játéknapján: New Jersey Devils–New York Islanders 6:0, Chicago Blackhawks–Edmonton Oilers 4:4, Anaheim Mighty Ducks–Vancouver Canucks 3:1.

A Keno 10 tegnapi nyerőszámai: 1, 2, 6, 7, 8, 19, 21, 22, 27, 44, 45, 49, 50, 51, 57, 58, 62, 68, 74, 77

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?