SPORTHĺRADÓ

Szlovákia férfi kézilabda-válogatottja Európa-bajnoki selejtezőn Teramóban 31:27 (15:10) arányú vereséget szenvedett Olaszországtól. A csapat legközelebb január 9-én, csütörtökön Görögország elleni játszik idegenben.
A Kis, Czeglédi páros szerepel a legjobban a magyarok közül a 25. Dakar Ralin.

Szlovákia férfi kézilabda-válogatottja Európa-bajnoki selejtezőn Teramóban 31:27 (15:10) arányú vereséget szenvedett Olaszországtól. A csapat legközelebb január 9-én, csütörtökön Görögország elleni játszik idegenben.

A Kis, Czeglédi páros szerepel a legjobban a magyarok közül a 25. Dakar Ralin. Az első hosszabb sivatagi szakaszon huszonnyolcadikként értek célba, és összetettben az előkelő 23. helyen várják a folytatást. A tegnapi, 5. szakasz (Tózar–el-Borma, 494 km) legjobbjai, autósok: 1. Maszuoka, Schulz (japán, német, Mitsubishi) 2:31:59 óra... 28. Kis, Czeglédi (Nissan) 48:19 p h. Összetettben: 1. Maszuoka, Schulz 3:37:25 óra... 23. Kis, Czeglédi 58:33 p h. Motorosok: 1. Sainct (francia, KTM) 2:41:42. Összetettben is ő vezet. Vasárnap a 4. szakaszt (Tunisz–Tózar, 463 km) az autósok között a Peterhansel, Cottret (francia, Mitsubishi) kettős nyerte, a motorosoknál a spanyol Pujol (KTM) végzett az élen.

Csak a döntőben maradt alul Karol Kučera az indiai Chennaiban végetért nemzetközi férfi tenisztornán, 6:3, 6:1-re a thaiföldi Srichaphan nyert. Előtte az elődöntőben: Kučera–Chela (argentin) 6:3, 7:5.

Jiří Jarošík, a Sparta és a cseh válogatott futballistája ötéves szerződést kötött a CSZKA Moszkva együttesével, az orosz klub állítólag 150 millió cseh koronát fizetett a játékosért, akinek évi fizetése mintegy 30 millió cseh korona lesz.

A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet szerint a világ legerősebb bajnoksága 2000-hez és 2001-hez hasonlóan a spanyol Primera División, az NB I két helyet javítva a 37. pozíciót foglalja el. Spanyolország után az angol, az olasz és a német pontvadászatot sorolták. A szlovák bajnokság besorolásáról nem érkezett jelentés.

Szeles Mónika nyerte a Hongkongban rendezett bemutató teniszmérkőzést, 5:7, 6:1, 6:2 arányban győzött honfitársa, Chanda Rubin ellen.

A Myjava labdarúgócsapata győzött a Borhy Károly tiszteletére rendezett trencséni emléktornán, a döntőben tizenegyes rúgásokkal volt jobb a helyi I. ligás Laugaricio ellen.

Teniszdöntők, férfiak, Adelaide: Davigyenko (orosz)–Vliegen (belga) 6:2, 7:6; Doha: Koubek (osztrák)–Gambill (amerikai) 6:4, 6:4. Nők, Gold Coast: Dechy–Mikaelian (svájci) 6:3, 3:6, 6:3; páros: Na-vrátilová, Kuznyecova–Dechy, Loit 6:4, 6:4. Navrátilovának ez volt a 167. tornagyőzelme párosban. Auckland, Daniilidou (görög)–Ho (dél-koreai) 6:4, 4:6, 7:6.

Jégkorong Interliga: Zvolen–Alba Volán 1:3 és Zvolen–Dunaferr 5:2.

Női asztalitenisz BEK, elődöntő, első mérkőzés: Statisztika–Kroppach (német) 0:3.

Hobarti női tenisztorna, 1. forduló: Mandula–Nagyová 6:4, 4:6, 6:3; Molik (ausztrál)–Suchá 6:1, 6:2; Torrens-Valero (spanyol)–Gubacsi 3:6, 6:4, 6:4.

A második helyen végzett a magyar férfi kézilabda-válogatott a stuttgarti tornán, miután vasárnap 26:25 (14:14) arányú vereséget szenvedett Németországtól. Szombaton 38:33-ra verte a német B válogatottat.

Aucklandi férfi tenisztorna, 1. forduló: Hrbatý–Rea (új-zálandi) 6:4, 6:2.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?