SPORTHĺRADÓ

- Árvai góljával Nagyszombatban aratott győzelmet a kisudvarnoki csapat a női I. labdarúgóliga rájátszásának 10. fordulójában. Az alsóház élmezőnye: 7. Veľký Krtíš 30, 8. Čadca 29, 9. Kisudvarnok 28 pont.

- Árvai góljával Nagyszombatban aratott győzelmet a kisudvarnoki csapat a női I. labdarúgóliga rájátszásának 10. fordulójában. Az alsóház élmezőnye: 7. Veľký Krtíš 30, 8. Čadca 29, 9. Kisudvarnok 28 pont.- Három érmes helyezést szerzett a magyar válogatott a poznani nemzetközi szinkronúszó versenyen: Marschalkó Petra szólóban második, Almási Eszter és Ökrös Anna párosban, valamint a csapat harmadik lett. - Közel huszonhat millió fontot kapott a televíziós jogdíjból a Manchester United, s ezzel az angol labdarúgó-bajnokságban a legtöbb pénzhez jutott ebből a forrásból.- Lékó Péter sötéttel győzött a német Luther ellen az esseni nemzetközi sakktorna ötödik fordulójában. Vezet az orosz Zvjagincsev (4,5) a lengyel Kraszenkow és Lékó (4-4) előtt. - Megszakadt a LA Lakers két éve tartó idegenbeli veretlensége az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság rájátszásában. A Nyugati Főcsoport döntőjében: Sacramento–LA Lakers 96:90. A négy győzelemig tartó párharc állása 1:1.- Tegnap töltötte be hatvanadik életévét Ivo Viktor, a Dukla Praha és az egykori csehszlovák labdarúgó-válogatott legendás hálóőre, aki tagja volt az 1976-os Eb-első csapatnak, s ugyanabban az évben földrészünk harmadik legjobb futballistájává választották. - Menesztette vezetőedzőjét a holland labdarúgó-bajnokság ezüstérmese. A PSV Eindhoven azért vált meg Erik Gerets-től, mert az egykori világklasszis hátvéd az idény során többször összetűzésbe került a csapat meghatározó játékosaival. - A világ idei legjobb teljesítményével (86,42 m) győzött a német Boris Henry a férfi gerelyhajításban a németországi Rehlingenben rendezett atlétikai viadalon.- Paul Le Guen lett a francia labdarúgóbajnok Olympique Lyon új vezetőedzője.- A magyar Tenke, Bendicsek páros nyerte a Genovában rendezett nemzetközi vitorlázó verseny Csillaghajó számát.- Előkészületi labdarúgó-mérkőzések: Koreai Köztársaság–Anglia 1:1; Szingapúr–Uruguay 1:2.- Férfi teniszcsapatok Világ Kupája Düsseldorfban, vörös csoport: USA-–Argentína 2:0.- Mario Cippolini nyerte a Giro d’Italia tegnapi, kilencedik útszakaszát. Az olasz kerekes a Tivoli és Caserta közti távon ismét a hajrában hagyta maga mögött a me-zőnyt. Az összetettben a német Heppner marat az élen. - Férfi tenisztorna St. Pöltenben, 1. forduló: Hrbatý–Davigyenko (orosz) 2:6, 6:4, 6:4.- Szeptemberben Ján Filc, a világbajnok szlovák válogatott vezető-edzője is előadást tart a budapesti edzői értekezleten.- A KENO 10 keddi nyerőszámai: 1, 3, 5, 7, 10, 13, 17, 19, 36, 44, 51, 55, 59, 61, 62, 70, 71, 72, 79, 80.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?