SOPRON–FERENCVÁROS 0:0

Sopron, 4000 néző. Játékvezető: Kassai. Sárga lap: Vasas, Fehér, Sira, illetve Rósa D., Kapics, Lipcsei, Tököli, Dragóner. SOPRON: Hajdu–Grósz, Lambulics, Pető, Vasas–Lazics (85. Mužlay), Fehér, Pintér, Huszti (89. Balaskó)–Baumgartner (46.

Sopron, 4000 néző. Játékvezető: Kassai. Sárga lap: Vasas, Fehér, Sira, illetve Rósa D., Kapics, Lipcsei, Tököli, Dragóner. SOPRON: Hajdu–Grósz, Lambulics, Pető, Vasas–Lazics (85. Mužlay), Fehér, Pintér, Huszti (89. Balaskó)–Baumgartner (46. Sira), Tóth Mihály FERENCVÁROS: Szűcs Lajos–Bognár, Dragóner, Vukmir, Kiss–Rósa, Lipcsei (73. Somorjai), Kapics, Leandro (60. Penksa)–Gera, Tököli (84. Sasu).

EDZŐI VÉLEMÉNYEK – Dajka László (Sopron): „Az idő és a pálya talaja nagyban befolyásolta a találkozót, de azt se felejtsük el, hogy ma délben a mezőny egyik legjobbja, a bajnokesélyes Ferencváros együttese volt az ellenfelünk. Mindenképpen pozitívum, hogy fegyelmezetten játszottunk, sajnos, a helyzetek kidolgozása ma nem tartozott az erősségeink közé.”

Pintér Attila (Ferencváros): „Az első félidőben a kemény talaj, fordulás után pedig a sáros pálya nehezítette meg a csapatok dolgát. Szerintem jó volt a találkozó irama, de csak 2-3 helyzetünk akadt, és ezeket nem sikerült értékesíteni. A második félidőben meggyőződésem szerint Sira kézzel ütötte el a labdát a 16-oson belül...”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?