Škrtel: „Ilyen szinten már nem lehet hibázni”

A Walestől elszenvedett 2:1-es vereség után szomorúan jött ki az öltözőből Martin Škrtel. A szlovák válogatott csapatkapitányát kérdeztük.Miként látta a mérkőzést?Nagyon csalódottak vagyunk, hogy kikaptunk, mert szerintem többet érdemeltünk ezen a meccsen.

A Walestől elszenvedett 2:1-es vereség után szomorúan jött ki az öltözőből Martin Škrtel. A szlovák válogatott csapatkapitányát kérdeztük.

Miként látta a mérkőzést?

Nagyon csalódottak vagyunk, hogy kikaptunk, mert szerintem többet érdemeltünk ezen a meccsen. Nem voltunk gyengébbek a walesieknél, a döntetlen igazságosabb lett volna. Sajnos, míg mi kihagytuk a helyzeteinket, a szigetországiak gólokkal büntették a két megingásunkat. Ez döntött a javukra.

A második félidőben jól játszott a csapat.

Voltak olyan időszakai a mérkőzésnek, amikor egyértelműen domináltunk, főleg 1:1 után teljesen beszorítottuk a walesieket, kár, hogy akkor nem sikerült a kapuba találnunk. Ha fordítani tudtunk volna, szerintem győztesen hagyjuk el a pályát. Sajnos, a cserék után feljöttek a walesiek, és a hajrában betaláltak. Hiába játszottunk jól, ha vereséget szenvedtünk. Egyszerűen egy klasszis csapat ellen nem hibázhatunk, mert az góllal bünteti minden bakinkat. Ilyen szinten nem lehet hibázni, ezen kell javítanunk a következő meccseken.

Meglepték valamivel a walesiek?

Nem. Úgy játszottak, ahogyan azt vártuk. Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz a szívós szigetországiak ellen. Így is lett.

És Gareth Bale?

Azt hiszem, a meccs nagy részében sikerült semlegesítenünk a Real Madrid sztárját. Igaz, rúgott egy gólt, de az szabadrúgásból született. Nagyon nehéz őt őrizni, mert rendkívül gyors és technikás játékos.

Hogyan ítéli meg a norvég játékvezető ténykedését?

Mit mondjak? Nekünk öt sárga lapot osztott ki, a szigetországiaknak egyet sem. Pedig ők sem bántak velünk kesztyűs kézzel, mégis megúszták figyelmeztetés nélkül. Az oroszok és az angolok ellen erre vigyáznunk kell, nehogy valakit eltiltsanak.

Mit szól a lelkes szlovák szurkolótáborhoz?

Le a kalappal előttük, fantasztikus hangulatot teremtettek, főleg 1:1 után jöttek transzba. Köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttek minket Bordeaux-ba buzdítani, kár, hogy nem tudtunk jobb eredménnyel kedveskedni nekik.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?