Sir Alex odavan Tim Howardért

London. Hiába játszik a világ legsikeresebb futballcsapatában, hiába utálta ki a nyáron szeretett klubjából a mindenható menedzser, Sir Alex Ferguson, David Beckham vonzalma anyaegyesülete, a Manchester United iránt töretlen.

London. Hiába játszik a világ legsikeresebb futballcsapatában, hiába utálta ki a nyáron szeretett klubjából a mindenható menedzser, Sir Alex Ferguson, David Beckham vonzalma anyaegyesülete, a Manchester United iránt töretlen. Legalábbis ez derül ki a The Sun újévi számából, melyben Gary Neville – Becks legjobb barátja – arról vall: cimborája még ma is hetente ötször felhívja, és érdeklődik arról, mi történik „őshazájában”, az Old Trafford-stadionban. „Becks szíve Manchesterben maradt, még ha méltatlan körülmények között távozott is a csapattól” – mondja Neville. A United menedzsere mindössze egyetlenegyszer beszélt Beckhammel azóta, hogy a sztár júliusban 25 millió fontért Madridba szerződött – az autóbalesetben elhunyt fiatal United-csatár, Jimmy Davis augusztusi temetésén. Sir Alex akkor is csak annyit mondott: „Hello!” Gary Neville állandó kapcsolattartását Fergie nem nézi jó szemmel, hiszen – ha rajta múlna – minden szálat elvágna Beckhammel. A hírek szerint már azon is „kiakadt”, hogy a közelmúltban egy olyan Vodafone-reklámban szerepelt együtt Beckham a két Neville fivérrel, Garyvel és Phillel, ami Manchestert ködös, kellemetlen helyként tüntette fel a napfényes Madriddal szemben.

Sir Alex Ferguson szerint a Premiership első „félidejében” Tim Howard volt a Manchester United leghasznosabb játékosa. Az öt évvel ezelőtti BL-győztes menedzsere szerint Howardot számos amerikai labdarúgó követheti, ugyanis a tengerentúli tehetségek tartaléka szinte kimeríthetetlen. „The Yanks are coming”, vagyis: „Jönnek a jenkik” – jósolja Sir Alex, s bizonyára nem is téved nagyot. A 24 éves Howard totálisan ismeretlen volt az angol szurkolók és szakemberek előtt, amikor tavaly nyáron a Major League Soccer, a tengerentúli profiliga New York Metros nevű csapatától 2,3 millió fontért a Unitedhez került. Ma már nyilvánvaló, hogy a 2,3 millió messze áron aluli vásárt jelentett.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?