Sem öröm, sem bánat

Liverpool/München. Ottmar Hitzfeld, a Bayern München és Sir Alex Ferguson, a Manchester United vezetőedzője sem tudta egyértelműen eldönteni, hogy örüljön-e vagy szomorkodjon… A két együttes párharca a labdarúgó Bajnokok Ligája második csoportkörének első fordulójában Münchenben 1:1-es döntetlennel végződött.

Liverpool/München. Ottmar Hitzfeld, a Bayern München és Sir Alex Ferguson, a Manchester United vezetőedzője sem tudta egyértelműen eldönteni, hogy örüljön-e vagy szomorkodjon… A két együttes párharca a labdarúgó Bajnokok Ligája második csoportkörének első fordulójában Münchenben 1:1-es döntetlennel végződött. – Az első félidőben nagyon jól játszottunk, a manchesteriek visszahúzódtak a térfelükre és semmit sem kockáztattak – mondta Hitzfeld. – A második játékrészben kitámadtak, mi pedig számomra érthetetlen okokból kizökkentünk a ritmusból. A bekapott gól után mindent elkövettünk az egyenlítésért, ami nagy szerencsével sikerült is. A meccs előtt nem fogadtam volna el a döntetlent, most azonban úgy érzem: örülhetünk, hogy egyáltalán egy pontot szereztünk.

Hitzfeld elégedett volt a sérülése után másodszor pályára lépő Stefan Effenberg teljesítményével. – Amíg nem fáradt el, jól játszott, nem értem miért fütyülték ki a szurkolóink.

– Csalódott vagyok, mert súlyos egyéni hiba miatt csúszott ki a kezünkből a győzelem – értékelte a találkozót Sir Alex Ferguson, a Manchester United szakvezetője. – A második félidőben nagyon jól játszottunk, ha Oliver Kahn nem véd ilyen szenzációs formában, akkor többgólos előnyre tehettünk volna szert. Nagy baj azért nem történt, Münchenben az egy pont is nagyon értékes.

Gerard Houllier, az FC Liverpool szívműtét után lábadozó vezetőedzője nem keseredett el amiatt, hogy az FC Barcelona 3:1-re győzött az Anfield Roadon. – A mérkőzés után beszéltem vele, s azt mondta: sajnálom srácok – nyilatkozott Phil Thompson, a francia szakember helyettese. – Azt üzente a játékosoknak, hogy büszke rájuk, mert remek eredményeket értek el az utóbbi hetekben, s az FC Barcelona ellen is jól küzdöttek.

EREDMÉNYEK – A-CSOPORT: Bayern München–Manchester United 1:1 (0:0), g. :Paulo Sergio (87.), ill. Van Nistelrooy (74.); Boavista–Nantes 1:0 (1:0), g.: Sanchez (24.).

Ez következik – december 5., szerda: Manchester United–Boavista, Nantes–Bayern München.

B-CSOPORT: Galatasaray–AS Roma 1:1 (1:0), g.: Perez (22.), ill. Emerson (90.); Liverpool–FC Barcelona 1:3 (1:1), g.: Owen (27.), ill. Kluivert (41.), Rochenback (65.), Overmars (84.).

Ez következik – december 5., szerda: AS Roma–Liverpool, FC Barcelona–Galatasaray.

Az UEFA a 2003/2004-es idénytől 24 csapat részvételével szeretné lebonyolítani a Bajnokok Ligáját. Az együtteseket hatos csoportokba osztanák, és az első két helyezettek folytathatnák a negyeddöntőben, ahol – a mostani gyakorlathoz hasonlóan – egyenes kieséses rendszerben zajlanának a küzdelmek. (sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?