Segít a főferraris?

Torino. Miután Michael Schumacher megnyerte a világbajnokságot, a Ferrari bejelentette: a második hely elérése érdekében ezentúl Rubens Barrichellót segítik, így a tartalék autót neki állítják be az év hátralévő részében.

Torino. Miután Michael Schumacher megnyerte a világbajnokságot, a Ferrari bejelentette: a második hely elérése érdekében ezentúl Rubens Barrichellót segítik, így a tartalék autót neki állítják be az év hátralévő részében. Ugyanakkor Jean Todt csapatfőnök továbbra is óvatos azzal kapcsolatban, milyen egyéb módon segítenék a brazil versenyzőt. Todt két alapvető célt jelölt meg Schumacher Franciaországban aratott futam- és vb-győzelme után: megnyerni a konstruktőrök bajnokságát és vb-ezüsthöz segíteni Barrichellót. Arról viszont nem árult el semmit, hogy megváltozik-e a csapatsorrend Barrichello javára. „Mindent megteszünk céljaink eléréséért – jelentette ki. – De azt nem fogom megmondani önöknek, mit teszünk. Azt csináljuk majd, amit szükségesnek érzünk, ám hogy pontosan mi lesz ez, azt nem verjük nagydobra. Sok dologtól függ; minden verseny más és más, mi pedig azt tesszük, ami a legmegfelelőbb a csapatnak.“ Egyértelműnek tűnik, hogy Schumacher szeretne „legalább” még egy győzelmet, amivel – idei tizedik sikerével – megdöntené az egy szezonban aratott legtöbb futamgyőzelem csúcsát. Egyébként így is Schumacher tartja ezt a rekordot, de Nigel Mansell-lel holtversenyben. Ámbátor a főferrarisnak nem ártana segítenie Rubinhót, hogy a brazil nyerje a BMW-Williams ászaival, Ralf Schumacherrel és Juan Pablo Montoyával vívott ádáz csatát. Pillanatnyilag Montoya áll a hármas élén negyven ponttal, R. Schuminak 36, Barrichellónak 35 egysége van.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?