Sárosfai gólpárbaj

Sárosfa. Gólokban és sárga lapokban gazdag mérkőzésen sikerült a sárosfaiaknak két vállra fektetniük az újonc kisudvarnokiakat, a dunaszerdahelyi területi I. osztály vasárnap délelőtti párharcán. A 61.

Sárosfa. Gólokban és sárga lapokban gazdag mérkőzésen sikerült a sárosfaiaknak két vállra fektetniük az újonc kisudvarnokiakat, a dunaszerdahelyi területi I. osztály vasárnap délelőtti párharcán. A 61. percig felváltva szerezték a találatokat a csapatok (2:2 volt az állás), de Fekete Attila hibájából büntetőhöz jutottak a hazaiak. Lelkes higgadtan értékesítette a tizenegyest, majd egy szemet gyönyörködtető ellentámadás végén Novotný adta meg a Horváth-legénységnek a kegyelemdöfést.

BLATNÁ NA OSTROVE–MALÉ DVORNĺKY 4:2 (1:0). Gólszerzők: Novotný (25., 81.), Szabóo (52.), Lelkes (76., 11-esből), ill. Szabó P. (46.), Marcinkó (61.). Sárga lapok: Szabóo, Lelkes, ill. Sárkány, Bereck, Audi, László, Kvarda. Játékvezető:

BLATNÁ N/O: Závodcky – Farkas, Marcel, März, Csanaky (Szalay Z.), Sípos, Novotný, Szabóo, Nagy (Szalay Gy.), Hoboth (Süli), Lelkes (Horváth).

M. DVORNĺKY: Fucsek – Sárkány, Bereck, Csepreghy (Szabó P.), Audi, Semely, Harsányi, László, Kvarda, Marcinkó (Fekete), Horváth L. (kb)

VÉLEMÉNYEK

Csiba Gábor (Blatná n/O.): „Elégedett vagyok a fiúk teljesítményével. Egy jó iramú mérkőzésen sikerült legyőznünk az újoncot. Sokáig tartották magukat a vendégek, de a találkozó utolsó részében teljesen föléjük kerekedtünk.”

Horváth László (M. Dvorníky): „Mi magunk veszítettük el a mérkőzést. Sajnos az ellenféllel rúgattunk három gólt. Amíg elemi hibákat fogunk véteni, addig nehéz lesz a pontszerzés. Hétvégén kötelező lesz a három pont begyűjtése.” (kb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?