Rubens Barrichello magabiztos

Maranello/Sao Paulo. Bár az első két futamon mindössze egyszer sikerült dobogóra állnia a Ferrari versenyzőinek (Sepangban Rubens Barrichello lett második), az olasz istálló továbbra is esélyesként készül a következő, Brazil Nagydíjra.

Maranello/Sao Paulo. Bár az első két futamon mindössze egyszer sikerült dobogóra állnia a Ferrari versenyzőinek (Sepangban Rubens Barrichello lett második), az olasz istálló továbbra is esélyesként készül a következő, Brazil Nagydíjra. Amíg Michael Schumacher Fioranóban új pályacsúcsot repesztett, addig Barrichello úgy nyilatkozott, az idei lesz a legjobb, Forma-1-ben eltöltött esztendeje.

A világ közvéleménye és a szakma is úgy vélte, Michael Schumacher idei legnagyobb ellenfele csapattársa, a brazil Rubens Barrichello lehet a Formula 1-es autós gyorsasági világbajnokságon, az első két futam során nem ez valósult meg. Az ötszörös német világbajnok ugyanis még nem nyert futamot (s ugyanannyi ponttal áll, mint Rubinho), míg David Coulthard, Juan Pablo Montoya és Kimi Raikkönen remekel eddig.

Mindez persze egyáltalán nem zavarja Rubenst, aki Malajziában a második helyen zárt, s a pontversenyben ugyanúgy nyolc pontja van, mint az egy negyedik és egy hatodik hellyel rendelkező Schuminak.

„Az idei lesz a legjobb esztendőm a Forma-1-ben. Ezzel a gondolattal ébredek minden nap. Amikor a tükörbe nézek, képesnek látom magam a nagy feladat megoldására. Ha az ember fél valamitől az életben, akkor soha sem ér el semmit. Nem félek semmitől, különben nem lennék a Ferrari pilótája és Michael társa” – nyilatkozta a brazil versenyző magabiztosan és optimistán az interlagosi viadal előtt a Sunday Mailben.

„Azt hiszem, újabb szabályok nem kellenek. Engem semmi sem befolyásolhat, csak a vezetésemre koncentrálok, s jól érzem magam. A melbourne-i nyitóversenyen kisebb hibákat követtem el, és problémákkal küszködtem, de próbáltam magam függetleníteni mindentől” – mondta a brazil.

u Brazília a futball és a karnevál mellett a szép lányok hazája is, így nem csoda, a szervezők egy topmodellt szemeltek ki, hogy a hétvégi Forma–1-es versenyen leintse a futamot. Giselle Bündchen elfogadta a felkérést, így Sao Paulóban ő lengeti majd a kockás zászlót. A hölgy az egyik legkeresettebb modellnek számít, egyes források szerint óránként 7000 dollárt keres.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?