RÖVIDEN

Sztoicskov a kapitány
Szófia. Hriszto Sztoicskov lett a magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportba sorsolt bolgár labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya. Az egykori világklasszis csatár kétéves szerződést kötött a bolgár szövetséggel, s további két évre opcióval rendelkezik a hosszabbításra.

Sztoicskov a kapitány

Szófia. Hriszto Sztoicskov lett a magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportba sorsolt bolgár labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya. Az egykori világklasszis csatár kétéves szerződést kötött a bolgár szövetséggel, s további két évre opcióval rendelkezik a hosszabbításra. (mti)

Lothar Matthäus is pályára lép

Mannheim. Lothar Matthäus, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya is hivatalos arra a jótékonysági futballmeccsre, amelyre jövő szerdán kerül sor a németországi Mannheimben. A német tréneren kívül pályára lép többek között a Forma–1-es világbajnok Michael Schumacher, a Bayern volt szakvezetője, Ottmar Hitzfeld, az Eb-ezüstérmes portugál válogatott és a Real Madrid sztárja, Luis Figo, valamint Markus Merk játékvezető is. (mti)

Pierluigi Collina díszdoktor lett

London. Díszdoktori címet kapott az észak-angliai Hull Egyetemen Pierluigi Collina, a futballvilág legismertebb játékvezetője. Az intézményi tanács a sportágért tett szolgálataiért díjazta a 45 éves, tar fejéről (is) ismert olasz bírót. Az idei Eb nyitómérkőzését és a görög–cseh elődöntőjét is dirigáló Collina jövőre visszavonul a nemzetközi porondról, mivel betölti a 45. életévét. (mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?