RÖVIDEN

Taxisofőrből vezetőedző
Brüsszel. Dojin Perazics lett a belga élvonalbeli Royal Antwerpen labdarúgócsapatának vezetőedzője. Az 57 éves szerb-montenegrói szakember Rene Desayerét váltja a kispadon.

Taxisofőrből vezetőedző

Brüsszel. Dojin Perazics lett a belga élvonalbeli Royal Antwerpen labdarúgócsapatának vezetőedzője. Az 57 éves szerb-montenegrói szakember Rene Desayerét váltja a kispadon. A volt jugoszláv válogatott játékos már dolgozott az országban, nem is eredménytelenül, hiszen a Tienent a harmadosztályba, míg a Stade Leuvent a másodosztályba juttatta fel. Perazics az elmúlt három hónapban volt edzői állás nélkül, ebben az időszakban taxisként kereste a kenyerét. A royal Antwerpen jelenleg a tizennegyedik helyen áll tizennyolcas mezőnyű bajnokságban. (MTI)

Somorjai döntősök Budapesten

Budapest/Somorja. Két somorjai tőröző is a nyolcas döntőbe került a nemzetközi kadett Budapest Bajnokságon. Tíz ország – köztük a sportág néhány nagyhatalma – 145 vívójának vetélkedésében Domsitz Tibor az ötödik, Horváth Mihály a hatodik helyen végzett. Győzött a felnőtt világbajnokság tizedik helyezettje, az orosz Alekszej Hovanszkij. „Tanítványaink számára a rangos budapesti viadal eredményes főpróba volt a hétvégi pozsonyi junior Martinengo Kupára. Mindketten még jövőre is kadettok lesznek, így ebben a korosztályban továbbra is bizonyíthatnak” – értékelte a csallóköziek helytállását Nagy József somorjai edző. (jmk)

Női játékvezető a cseh élvonalban!

Prága. A cseh Sport napilap értesülései szerint nő lesz az élvonalbeli Liberec–České Budějovice futballmérkőzés játékvezetője. Dagmar Damkovát eddig két I. ligás összecsapásra nevezte a Cseh és Morva Labdarúgó Szövetség: a tavalyi szezon Jab-lonec–Brno mérkőzésén, idén pedig a Brno–Blšany találkozón egyaránt partjelzőként vett részt. Csehország lehet tehát a második olyan ország, ahol nő vezet majd élvonalbeli mérkőzést. Az elsőség a svájciaké: a helvét Nicole Petignat a bajnokikon kívül már UEFA Kupa-mérkőzésre is nevezve volt. (TASR)

Fitneszviadal Pozsonyban

Pozsony. Vasárnap 10 órától a pozsonyi Ružinov művelődési házban rendezik meg az idei Atak 2003 fitneszviadalt, amely két kategóriában (férfi és női fitnesz) selejtező verseny is az októberi varsói IFF-világbajnokságra. A versenyt fitnesz, body fitnesz és egy új, a fitnesz modell kategóriában hirdették meg. Az utóbbiban a lényeg nem az izomzat kidolgozottságán, hanem a test és a ruha harmóniáján, a versenyző egyéni kisugárzásán van. A legnagyobb húzónévnek a volt világbajnok Marieta Žigalová számít, aki újra csúcsformában versenyez, rajta kívül Magyarországról is érkeznek versenyzők. A rendezvényen a gyermekek is bemutatkozási lehetőséget kapnak, közel negyven indulóra számítanak. (sd)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?