Rossz jósnak bizonyult Lakatos Antal

Nyárasd/Jányok/Nagymagyar.

Nyárasd/Jányok/Nagymagyar. Tavaly büntetővel bukták el a döntőt, idén viszont 1:0-ra nyerték a finálét, gyűjtötték be a Dunaszerdahelyi Területi Futballszövetség elnökének serlegét, a terembajnoki címet a jányokiak, akik veretlenül végeztek az élen a fiatalabb diákok (U13) hetedszer rendezett téli seregszemléjén.

A nyárasdi sportcsarnokban a területi bajnokság nyolc együttese küzdött a trófeáért. Már a csoportmérkőzéseken egyértelművé vált, hogy a Lakatos Antal edző által irányított nagymagyari Roma Jányokot képviselő focistapalántái és a pozsonyeperjesiek pályáznak a legnagyobb eséllyel a trófeára. Mindkét kollektíva veretlenül vette az akadályokat, a pozsonyeperjesiek hálója pedig érintetlen maradt. Azt, hogy az utánpótlás nevelésére több vidéki egyesületnél nagy hangsúlyt fektetnek, a klubelnökök jelenléte is igazolta. A pozsonyeperjesiek játékát Fucsek Szilveszter, a szapiakét Csütörtöki Tamás szemlélte a lelátóról. „Itt ugyan befejeztük, de számomra tovább folytatódik a fociszombat. Felnőtt csapatunk ugyanis kora délután előkészületi mérkőzést játszik a csilizradványiakkal” – fogalmazott az első helyosztót követően a csilizköziek tisztségviselője.

Az első két helyosztón rendes játékidőben nem esett gól, büntetőkkel a négy összecsapásukon gólképtelen hegyéteiek, valamint a diósförgepatonyiak sikere került a krónikába. A bronzcsatát a címvédő nyárasdiak nyerték. A döntőben nagy csata zajlott a bajnoki címért. Mindkét csapat játékosai nagyon ügyeltek edzőjük utasításaira. A 9. percben Horváth Márió találatával vezetést szereztek a fizikailag erősebb jányokiak, a pozsonyeperjesiek kitámadtak, de egyenlítésre nem futotta erejükből. „Az esélylatolgatásnál azt mondtam a jányoki tisztségviselőknek, hogy harmadikok leszünk, de szerencsére rossz jósnak bizonyultam. Védenceim remekeltek, megérdemelten végeztek az élen. Van miből válogatnom. Játékunkon meglátszott, hogy a nagymagyari szlovák alapiskola tornatermében sokat gyakoroltuk a teremfocit” – értékelte a győztesek helytállását Lakatos Antal. A sikerkovács türelmetlenül várta az eredményhirdetést. „Munkába kell mennem, de az öröm perceit is szeretném együtt átélni a gyerekekkel” – indokolta a sietség okát. A címvédő nyárasdi alakulat idén a harmadik helyen zárt.

„Ami a torna színvonalát illeti, többet vártam a srácoktól. Játékukban sok volt a pontatlanság, a véletlenszerűség” – értékelte a látottakat Gaál Tamás, a Dunaszerdahelyi Területi Futballszövetség ifjúsági bizottságának elnöke.

Tornatények a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?