Remek meccs Zsolnán

Zsolna. Remek meccset hozott a 14. forduló rangadója! A hazai zsolnaiak ugyan már két góllal vesztettek, de végül csak az egyik pontot tudták megszerezni. A Dubnica együttese továbbra is őrzi vezető helyét az élvonalbeli futballbajnokságban.
Rosszul kezdte a találkozót a címvédő zöld-sárga együttes, s már a 24.

Zsolna. Remek meccset hozott a 14. forduló rangadója! A hazai zsolnaiak ugyan már két góllal vesztettek, de végül csak az egyik pontot tudták megszerezni. A Dubnica együttese továbbra is őrzi vezető helyét az élvonalbeli futballbajnokságban.

Rosszul kezdte a találkozót a címvédő zöld-sárga együttes, s már a 24. másodperc után vesztésre állt. Ižvolt távoli lövésénél Trabalík kapus elmélázott. „Óriási kapushiba volt!” – mondta a találkozó után Ladislav Jurkemik, a Žilina mestere. A hazaiak fokozatosan magukra találtak, egyre-másra vezették akcióikat, mezőnyfölényt harcoltak ki, de gólt ismét a vendégek értek el.

Röviddel a szünet előtt a hazaiak szépítettek Sninský bombagóljával. A fordulás után állandóan a vendégek térfelén pattogott a labda, Nemec és Ďurica hagytak ki nagy helyzetet. „Ilyen lehetőségeket be kell rúgni!” – nyilatkozta a hazaiak edzője. Röviddel a befejezés előtt a játékvezető továbbot intett egy Porázik–Krško párharcnál, majd a másik oldalon Špendla kezezése után büntetőt ítélt, amit Ďurica értékesített. „Tudtuk, hogy a hazaiaknak remek a támadójátékuk, ezért nem játszhattunk ellenük nyílt sisakkal. Az első félidőben még sikerült egy-két ellentámadást vezetnünk, de a fordulás után már nyomasztó volt a hazai fölény. A zsolnaiak egyenlítő gólja előtt hibázott a játékvezető” – nyilatkozta Jozef Jankech, a Dubnica mestere. Ladislav Jurkemik megdicsérte játékosait, akik töretlen lendülettel küzdöttek. „Egyébként csalódás számunkra az eredmény. Győzni szerettünk volna” – mondta. (at)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?