RÉGIÓFUTBALL

III. LIGA
POZSONY: A 11. forduló valamennyi mérkőzése a pálya alkalmatlansága miatt elmaradt!
NYUGAT (10. forduló): Bánovce–Neded 1:0, Levice–Štúrovo 2:0, Šaľa–N. Zámky 4:3, Topoľčany–D. Vestenice 0:3, Sládkovičovo–Trnava B 1:6, Zl. Moravce–Prievidza 4:3. A Myjava–Báč, valamint a J. Bohunice–Led.

III. LIGA

POZSONY: A 11. forduló valamennyi mérkőzése a pálya alkalmatlansága miatt elmaradt!

NYUGAT (10. forduló): Bánovce–Neded 1:0, Levice–Štúrovo 2:0, Šaľa–N. Zámky 4:3, Topoľčany–D. Vestenice 0:3, Sládkovičovo–Trnava B 1:6, Zl. Moravce–Prievidza 4:3. A Myjava–Báč, valamint a J. Bohunice–Led. Rovné mérkőzést október 23-ra halasztották.

KÖZÉP (12. forduló): Žiar–K. N. Mesto 4:1, Žilina B–Bytča 3:1, D. Hričov–Tomášovce 2:1, Ružomberok B–Turč. Teplice 0:0, Lučenec–Čadca 4:0. A Kremnička–L. Mikuláš, a K. Lieskovec–Podbrezová B és a Selce–Rakytovce találkozót későbbi időpontra halasztották!

KELET (12. forduló): Bardejov–Poprad 2:0, Svidník–Michalovce 3:3, Vranov–Stropkov 2:0, Prešov B–Trebišov 3:1, Turňa–V. Kapušany 4:1, St. Ľubovňa–Lipany 2:0, Ďurkov–Sobrance 2:2. A Lokomotíva–Svit találkozó elmaradt. (TXT)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?