Razzia, letartóztatás

Párizs. A vasárnap véget ért Tour de France profi kerékpáros körversenyen sorozatban negyedszer diadalmaskodó amerikai Lance Armstrong bejelentette: legalább 2004-ig folytatja pályafutását.

Lance Armstrong és családja a Tour de France befejezése utánTASR/EPAPárizs. A vasárnap véget ért Tour de France profi kerékpáros körversenyen sorozatban negyedszer diadalmaskodó amerikai Lance Armstrong bejelentette: legalább 2004-ig folytatja pályafutását.

A 30 éves tengerentúli klasszis azonban óva intett mindenkit a túlzott lelkesedéstől, mondván: ez nem jelenti azt, hogy a következő két évben is megnyeri a világ legjelentősebb viadalát.

„Soha nem mondom, hogy ezt vagy azt szeretném elérni. Öngyilkosság lenne azt állítani, hogy jövőre is én győzök” – hangsúlyozta.

Armstrong bevallotta, hogy még mindig imádja a kerékpározást és a versenyzést, s nemcsak munkának, hanem szórakozásnak is tekinti a Tour-t.

„El kell ismernem, hogy idén könynyebb dolgom volt, mint a korábbi években, de ez a viadal minden alkalommal nagy összpontosítást és rengeteg energiát igényel. Nem akarom kritizálni a mezőny többi tagját, hiszen próbálták a legjobbjukat nyújtani. Én ennek ellenére remekül éreztem magam a három hét során.”

Az olasz Lampre csapat felfüggesztette Raimondas Rumsas versenyzői jogát: a litván kerekes a vasárnap végetért Tour de France harmadik helyét szerezte meg. A francia rendőrség vasárnap éjjel házkutatást tartott Rumsas szállásán. Hétfőre virradóra, miután a kocsijában doppinggyanús készítményeket találtak, letartóztatták a kerékpáros feleségét. Az aszszonyt a chamonix-i határátke-lőhelyen, a vámkezelés után vették őrizetbe, miközben Olaszországba igyekezett.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?