Ragyolci menetelés, hidegzuhannyal a végén

Ragyolc |

<p>Szárnyaltak a ragyolciak a közép-szlovákiai V. liga D csoportjának őszi küzdelemsorozatában. Egészen az utolsó előtti fordulóig.</p>

Igaz, hogy a második körben Csábon 1:1-re döntetleneztek, ám jött egy hosszú menetelés, és kilenc meccsen még pontot sem vesztettek.

A véghajrában aztán hidegzuhany érte a csapatot és a szurkolókat, hiszen előbb az esélytelennek tartott balogtamásiak vendégeként csak 1:1-re futotta erejükből, a zárófordulóban pedig hazai környezetben 3:0 arányú sima vereséget szenvedtek a Tisovectől. „A dupla bukás az első helyünkbe került, a Tisovec – igaz csak jobb gólaránnyal – listavezetőként töltheti a téli szünetet. Ezen az összecsapáson sajnos mindenben felülmúltak bennünket, helyzeteiket pedig könyörtelenül kihasználták. Bár ki tudja, hogy alakult volna a mérkőzés, ha az elején Tóth János értékesíti a ziccerünket. A váratlan kisiklás ellenére teljes mértékben elégedettek vagyunk a fiúk őszi teljesítményével. Öt éve szerepelünk ebben az osztályban, de hasonló eredményekkel eddig még sosem büszkélkedhettünk” – magyarázta Nagy Imre ragyolci klubmenedzser.

A csapat átlagéletkora huszonhat év, ami az előző időszakban jóval magasabb volt. Dušan Vilhan kapus nemegyszer megtartotta az alakulatot, a Balázs Dominik, Tóth Tamás, Erik Adamec és Nagy Attila alkotta védelem is biztos lábakon állt, elöl pedig Tóth János gyártotta a gólokat. Mindössze a Santrio Láza csatára, Ján Dobročka előzte őt meg két találattal, így riválisa vezeti a góllövőlistát.

„Erik Adamec játékosedző fél éve vette át a gárda irányítását Ádám Ivántól, az új szakvezető munkáját nagyra értékeljük. A téli holt idényben elsősorban csatárok után nézünk, de kapust is keresünk, mivel jelenleg nincs senki, aki pótolni tudná Vilhant egy esetleges sérülés után. A felkészülést január közepén kezdjük el, idén egy rekreációs központban töltöttünk néhány napot, minden jel arra mutat, hogy jövőre a Kokava nad Rimavicou-i üdülőövezetben edzőtáborozunk” – tudtuk meg Nagy Imrétől, aki tizenöt éve teszi a dolgát a ragyolci foci körül.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?