Pünkösdi gólözön Jányokon

Jányok. Sorozatban ötödik bajnoki akadályukat vették veretlenül a jányokiak, akik vasárnap délelőtt egy gólokban gazdag mérkőzésen győzték le a kiesés elől menekülő egyházkarcsaiakat. Az összecsapáson az volt a szurkolók érzése, hogy hullámvasútra váltottak jegyet.

Jányok. Sorozatban ötödik bajnoki akadályukat vették veretlenül a jányokiak, akik vasárnap délelőtt egy gólokban gazdag mérkőzésen győzték le a kiesés elől menekülő egyházkarcsaiakat. Az összecsapáson az volt a szurkolók érzése, hogy hullámvasútra váltottak jegyet. A hazaiak alighanem játszadoztak is a vendégekkel: megszerezték a vezetést, majd hol közelebb engedték magukhoz az ellenfelet, hol pedig elhúztak tőlük.

Filkász Balázs, a hazaiak játékmestere az 5. percben a félpályáról indult, három embert is faképnél hagyva beszáguldott a vendégek kapuja elé. Ott pedig már csak egy feladata volt: Horváth kapus mellett elgurítani a labdát. A 28. percben Štefanovič jobb oldali szöglete után Nyársik Péter ugrott a legmagasabbra, aki a hórihorgas vendégvédők között bólintott a hálóba. A kelleténél is jobban megnyugodhattak a hazaiak, mivel öt perccel később Edmár lépett ki az elmélázó védők közül, aztán a kiszolgáltatott Holík mellett célzott a kapuba. Alig telt el újabb három perc, már 3:1 világított az eredményjelzőn. Páleš beadását Filkász juttatta a kapuba. Szünet után alábbhagyott az iram, csupán egy vitatható 11-es borzolta a kedélyeket. A büntetőt Piros értékesítette. A hajrában Nyársik János hatodik ziccerét kihasználva állította be a végeredményt.

JANĺKY–KOST. KRAČANY 4:2 (3:1). Gólok: Filkász (5., 36.), Nyársik P. (28.), Nyársik J. (80.), ill. Edmár (33.), Piros (62., 11-esből). Sárga lap: Nyársik J., ill. Polák. Játékvezető: Csölle, 100 néző.

JANĺKY: Holík–Hozák, Hurtony, Solčiansky, Méry, Nyársik J., Štefanovič (Nagy), Nyársik P., Páleš, Filkász, Olgyai (Farkas).KOST. KRA-ČANY: Horváth–Hölgye, Polák (Mózes), Szabó, Edmár, Piros, Gerasimov, Kovács G., Szekács (Stefankovics), Csiffári (Bódis), Biegelbauer (Kovács P.). (kb)

EDZŐI VÉLEMÉNYEK

Zsigó Zoltán (Janíky): „Az eredmény hűen tükrözi a pályán történteket, bár ha szerencsésebbek vagyunk, nagyobb arányban is győzhettünk volna. Örülök, hogy a büntető sem állította meg a fiúkat, utána is folytattuk a gólra törő játékot. Biztató, hogy formánk javuló tendenciát mutat. Megnyugtató, hogy a fiúk nélkülem is győztesen hagyták el a pályát. Mindenkivel elégedett vagyok.”

Majoros György (Kostolné Kračany): „Teljesen megérdemelt a hazai siker. Katasztrófális játékkal rukkoltunk elő. Az első három gólt gyermeteg hibákból kaptuk. Ilyen hozzáállással nem lehet küzdeni a kiesés ellen. Ezzel a vereséggel ismét közel kerültünk a kieső zónához, ami nagy veszélyt rejteget magában. Ez a csapat jóval többre képes. Bízom benne, hogy ezt be is bizonyítjuk a hátralévő meccseken.” (kb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?