Púchovi diadal

Nagytapolcsány. Kilencven perc alatt egyetlenegy gól sem született a labdarúgó Szlovák Kupa tegnap kora esti döntőjében, a hosszabbításban viszont három is. A határozottabb és a kapu előtt veszélyesebb Púchov megérdemelten nyert a körülményes Slovan ellen.

Mário Závaterník (Púchov, balra) Ján Šlahort szereli a tegnap kora esti kupadöntőn.TASR-felvételMár a 2. percben vezetést szerezhetett volna a Púchov, Prole azonban nagy bravúrral hárította Breška bombáját. A másik oldalon Vittek lövését Hricko a gólvonalról vágta ki. A 17. percben Homoláč elvétette a labdát, no Breška ajtó-ablak helyzetből pontatlanul célzott. Feljött a Slovan, Vittek gyors egymásutánban két ziccert is elpuskázott. Nem sokkal a szünet előtt a Jambor–Breška duó addig határozatlankodott a Slovan kapuja előtt, míg Pecko fel nem szabadított.

Fordulás után előbb Vomáčka, majd pedig Breška ügyetlenkedett el egy kecsegtető helyzetet. Másodpercekkel a rendes játékidő vége előtt Breška fejese a felső lécen csattant.

Érdekes és izgalmas volt a hosszabbítás. A 111. percben megszerezte a vezetést a sokkal aktívabb Púchov, de nem sokáig örülhetett, mert a fővárosiak három perc múlva kiegyenlítettek. Négy perccel a rájátszás befejezése előtt a púchoviak legjobbja, Breška lőtte a Matador kupaelsőségét jelentő gólt.

A kupagyőztes púchoviak 600 000, a pozsonyiak pedig 300 000 korona jutalmat kapnak a szövetségtől.

PÚCHOV–SLOVAN 2:1 – hosszabbítás után (0:0, 0:0). Góllövők: Perniš (111.), Breška (116.), ill, Hornyák (114.). Játékvezető: Gádoši; 4500 néző. Sárga lap: Hricko, Gegics – Vomáčka, Demeter, Dzúrik. PÚCHOV: Bernady–Hricko, Zavaterník, Pavol Vavrík, Čvirik–Belák (99. Škripec), I. Kováč, Jambor (72. Peter Vavrík), Gegics–Breška, Mužlay (63. Perniš); SLOVAN: Prole–Pecko, Dzúrik, Homoláč, Demeter–V. Bednár, Polgár, Vomáčka, Hornyák–Šlahor (106. Sloboda), Vittek (42. Takáč, 68. Šesták). (t-zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?