Próbajáték az Admiránál

Budapest/Pozsony. Szkukalek Igort, a Ferencváros nemesócsai labdarúgóját csütörtöktől az osztrák élvonalbeli Admira teszteli.
„A múlt héten megkeresett Antal Barnabás, a DAC korábbi elnöke, s azt kérdezte, nem volna-e kedvem Ausztriába igazolni, mert a hetedik helyen álló gárda baloldali középpályást keres.

Budapest/Pozsony. Szkukalek Igort, a Ferencváros nemesócsai labdarúgóját csütörtöktől az osztrák élvonalbeli Admira teszteli.

„A múlt héten megkeresett Antal Barnabás, a DAC korábbi elnöke, s azt kérdezte, nem volna-e kedvem Ausztriába igazolni, mert a hetedik helyen álló gárda baloldali középpályást keres. A zöld-fehérek engedélyével három napot töltök az Admiránál. Beszéltem Mátyus Janival, aki régóta ott játszik, s örült, hogy esetleg klubtársak leszünk” – mondta lapunknak Szkukalek. Hozzátette, mivel 2006. júniusáig szerződése van az Üllői úton, csak a zöld-fehérek belegyezésével válthat klubot. Ez nem tűnik komoly akadálynak, mert az anyagi gondokkal küszködő FTC vezérkara többször leszögezte, nem gördít akadályt a középpályás távozása elé. Az viszont nincs túlságosan az ínyére Szkukaleknek, hogy az osztrák egyesület állítólag csak féléves megállapodást kínál a számára...

Egyébként Mátyus mellett Tomáš Oravec (korábban V. Žižkov) is a csapat kulcsemberei közé tartozik, s Antal Barnabás csábítá-sára januártól a legutóbb a DAC-ban futballozó Igor Hrabač is a kerettel készül. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?