Priskin levizsgázott

Győr. Priskin Tamás, a Győri ETO tizennyolc esztendős csatárának tehetségére Lothar Matthäus magyar szövetségi kapitány is felfigyelt. Mivel a komáromi származású támadó jelenleg nem magyar, hanem szlovák állampolgár, eddig nem vehette őt számításba a nemzeti csapatnál.

Győr. Priskin Tamás, a Győri ETO tizennyolc esztendős csatárának tehetségére Lothar Matthäus magyar szövetségi kapitány is felfigyelt. Mivel a komáromi származású támadó jelenleg nem magyar, hanem szlovák állampolgár, eddig nem vehette őt számításba a nemzeti csapatnál. Priskin már két éve beadta a kérelmét, ám az ügy csak idén áprilistól, a Magyar Labdarúgó Szövetség közbenjárására gyorsult fel.

„Az alkotmányos ismeretekből tegnap sikeres állampolgársági vizsgát tettem, így várhatóan egy hónapon belül letehetem a hivatalos esküt. Természetesen nagyon boldog vagyok, hiszen gyermekkori álmom teljesülne, ha felhúzhatnám magamra a magyar címeres mezt. Akkor sem leszek csalódott, ha eleinte az utánpótlás válogatottban jutok majd szóhoz” – mondta lapunknak a fiatal játékos.

Ugyancsak Priskinnel kapcsolatos hír, hogy a tavalyi győri gála óta a Bayern München figyeli őt. „Rendkívül megtisztelő, hogy a világ egyik legnevesebb klubjánál egyáltalán felmerült a nevem. Engem egyelőre nem kerestek meg, viszont menedzseremmel már kapcsolatba léptek a bajor vezetők. Egy biztos, a nyáron meghosszabbítom lejáró szerződésemet az ETO-val, aztán majd elválik, hogyan tovább...” (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?