Pozsonyeperjesen nyolcvan éve futballoznak

Pozsonyeperjes |

<p>Szombaton jubileumi futballtorna zajlott a Kis-Duna partján elterülő csallóközi településen, ahol a nyolcvanadik születésnapját ünnepelte a helyi futballklub. Méghozzá nagyszabású nemzetközi rendezvénnyel, melynek angol résztvevője is volt.</p>

„Az egyik helybeli Angliában dolgozó sógora viseli a Pembury csapatának mezét, a szlovák vendégjátékos közreműködésével sikerült a szigetországiakat tornánkra csábítani. Továbbá két magyarországi együttes, Lébény és Gyarmat, valamint a cseh Veltrusy kollektíváját invitáltuk rendezvényünkre. Az angolokat leszámítva testvértelepülések képviselőivel mérkőznek a mieink az elsőségért” – avatott be minket érkezésünkkor a részletekbe Sárkány László pozsonyeperjesi klubelnök.

A felújított, kicsinosított sporttelepen az elnök szárnysegédjeként Valaskó Ferenc menedzser és a klubtitkár, Fucsek Szilveszter szorgoskodott. A meccseket diákfoci, mazsorettek fellépése, labdazsonglőr bemutatója színesítette. Délután került sor az egykori tisztségviselők, játékosok megjutalmazására.
„A helyi önkormányzat és adakozó szponzoroknak köszönhetően sikerült emlékezetes focigálát szerveznünk” – büszkélkedett a ceremóniamester Valaskó Ferenc a tornát záró parádés tűzijátékot követően A vendéglátók örömét a Navrátil Marián játékosedző vezette hazaiak diadala hatványozta.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?