Pintér bírálta Pintért

A Ferencváros a sírból hozta vissza a három pontot a Puskás Akadémia ellen, míg a Videotonnak egy kapusbakira volt szüksége a győzelemhez. Tovább szárnyal a már leírt Mező- kövesd. Ez történt a labdarúgó NB I 23.

A Ferencváros a sírból hozta vissza a három pontot a Puskás Akadémia ellen, míg a Videotonnak egy kapusbakira volt szüksége a győzelemhez. Tovább szárnyal a már leírt Mező- kövesd. Ez történt a labdarúgó NB I 23. fordulójában.

Kapusbaki

A Videoton azt a Balmazújvárost fogadta Felcsúton, amelyet ebben a szezonban még nem sikerült legyőznie. Úgy tűnt, ezúttal sem bírnak majd egymással a csapatok, de aztán jött a 83. perc és a balmazi kapus óriási hibája: Danko Lazovics beadására Horváth László nagyon rosszul mozdult ki, Juhász Roland pedig könnyedén fejelt a kapuba. A gólon kívül még egy jelentős esemény történt a mérkőzésen, nevezetesen Huszti Szabolcs 4679 nap után játszott újra az NB I-ben, igaz, a Vidi csereként beállt középpályása nem sokat tudott hozzátenni csapata játékához.

A bíró volt a főszereplő

Nem tudjuk, hogy Pintér Csaba rossz játékvezető-e, vagy csak egyszerűen pocsék napot fogott ki. Az viszont biztos, hogy a Ferencváros– Puskás Akadémia mérkőzést egyáltalán nem tartotta kézben, több súlyos hibát is elkövetett. A felcsútiak gólja előtt ketten vitték földre Varga Rolandot, amit nem vett észre, majd a hazaiak egyenlítő találatát megelőzően Böde Dániel úgy vágta földhöz Márkvárt Dávidot, mint Even Hovlandot a norvégok elleni pótselejtezőn. Azt pedig már senki nem értette, hogy az ámokfutó Ezekiel Henty hogyan maradhatott a pályán egészen a 88. percig. A PAFC támadójának szinte minden megmozdulása szabálytalan volt, egy ízben pedig szándékosan megtaposta Vargát. Ehhez képest egy kirúgás megakadályozásáért kapta meg a második sárgáját, majd a pirosat.

Jobb volt a Fradi

Kár a gyenge játékvezetésért, hiszen maga a mérkőzés remek színvonalú volt, és fordulatokban sem szűkölködött. A Fradi Joseph Paintsil kiállítása miatt már az első félidő hajrájában emberhátrányba került, de így is jobb volt ellenfelénél, és megérdemelten nyerte meg a meccset.

Pintér Attila azonban nem lenne Pintér Attila, ha a mérkőzés utáni nyilatkozatát nem a játékvezető bírálatával kezdte volna: „Meg lehet nézni, hogy mi történt a 41. percben a Ferencváros gólja előtt. Arra kérek mindenkit, döntse el, ez mérkőzést befolyásoló hiba volt vagy sem.” A saját csapatát segítő téves bírói ítéletekről természetesen egy szót sem ejtett a felcsúti edző…

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?