Pinte bemutatkozik

Pozsony. Ma játsszák a II. labdarúgóliga 3. fordulójának mérkőzéseit. A Rapid ellen játszó újonc bacsfaiak másfélezer nézőt várnak felújított stadionjukba. A DAC a meglepően gyengén kezdő licsérdiekhez utazik, a rimaszombatiaknál pedig várhatóan a kezdőcsapatban kap helyet az új szerzemény, Pinte Attila.

Bognár Péter (világos mezben) a DAC legjobbja volt az eddigi meccsekenBerenhaut Róbert felvételeRemekül rajtolt az újonc vágsellyei együttes, a dunaszerdahelyi döntetlen után két győzelmet aratott, odahaza a varannói (4:1), idegenben a homonnai csapatot (2:0) győzte le. Most a sereghajtó Senica látogat a Duslo otthonába. „Megvallom őszintén, mi sem számítottunk arra, hogy ilyen sikeresen kezdjük a bajnokságot. Természetesen folytatni szeretnék a jó sorozatot. Egyáltalán nem becsüljük le az ellenfelet, annak ellenére, hogy eddig még egyetlen pontot sem szerzett. Az eddigi mérkőzéseken a szerencsével is hadilábon álltak. Reméljük, nem ellenünk fognak feltámadni. Hazai pályán természetesen győzni akarunk” – mondta lapunknak Jaroš László, a vágsellyeik menedzsere, aki szerint várhatóan kétezer néző előtt kerül sor az összecsapásra.

A bajnokesélyes rimaszombati együttes Nyitrán lép pályára, a vendégcsapatban először jut szóhoz a 32 esztendős Pinte Attila. „Pénteken délután megérkezett Görögországból a rutinos középpályás játékengedélye, így semmi akadálya, hogy pályára lépjen. Rajta kívül leigazoltuk a szenci Sikorjakot is.Nem lesz könnyű dolgunk, mert a hazaiak elsősorban saját stadionjukban nagyon veszélyesek. Mégis bizakodva várjuk a találkozót, nyerni megyünk Nyitrára” – jelentette ki Sebő László, a gömöriek menedzsere.

A bacsfaiak a szintén újonc pozsonyi Rapidot fogadják, immár saját pályájukon, és hazai közönség előtt gólokkal szeretnék feledtetni a szenci vereséget. „Csak a győzelem lesz elfogadható eredmény számunkra szombaton. Már a döntetlen is kudarc lenne, mert hatpontos meccsről van szó. Nincs vita, be kell lőni a helyzeteinket, mert a futballt gólokra játsszák” – nyilatkozta lapunknak Albert Gyula klubelnök. „Vannak sérültjeink, Cisár például térdsérüléssel bajlódik, Szíjjártó a bokáját fájlalja, Albert Tamás pedig belázasodott, de nem válogathatunk a keretben, ezért elképzelhető, hogy pályára lépnek. Biztosan nem lesz ott viszont a Rapid ellen Meszároš, aki az első, homonnai meccsen megsérült, s csak most derült ki, hogy bordatörést szenvedett. Pedig a Senica ellen még vállalta a játékot, győztes gólt is szerzett.” (sz. z., jgj)

1. Senec 3 2 1 0 7:0 7

2. Šaľa 3 2 1 0 6:1 7

3. Podbrezová 3 2 1 0 6:2 7

4. Rim. Sobota 3 2 1 0 4:0 7

5. FC Košice 3 2 1 0 5:3 7

6. Prešov 3 2 0 1 6:3 6

7. Nitra 3 1 1 1 2:2 4

8. Vranov 3 1 1 1 2:4 4

9. Humenné 3 1 0 2 3:6 3

10. Prievidza 3 1 0 2 3:6 3

11. Báč 3 1 0 2 2:6 3

12. Rapid 3 1 0 2 1:5 3

13. DAC 3 0 2 1 4:5 2

14. Kys. Lieskovec 3 0 2 1 0:1 2

15. Ličartovce 3 0 1 2 1:5 1

16. Senica 3 0 0 3 3:6 0

A MAI MŰSOR

17.00: Kysucký Lieskovec–Prievidza (Ballarin), Nitra–Rimavská Sobota (Ďuriš), Báč–Rapid Bratislava (Simon), Prešov–Senec (Vnuk), Šaľa–Senica (Weiss),

1. FC Košice–Humenné (Bobko), Podbrezová–Vranov (Papuča), Ličartovce–DAC

(Pavlík).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?