A férfiak is szét tudják plasztikáztatni magukat: nézzük, kik vitték túlzásba! Még Zac Efron is?

Zac Efron

Hollywood furcsa világ, és az ottani emberek gyakran elveszítik a kapcsolatot a valósággal. És néha önmagukkal is. A férfiak, abbéli igyekezetükben, hogy ne tűnjenek el a süllyesztőben, és hogy felvehessék a versenyt a fiatalabbakkal, csinosabbakkal, izmosabbakkal, gyakran kicsit megőrülnek, és olyan műtéteknek vetik alá magukat, amelyek nemhogy nem növelik a szexepiljüket, de teljesen aláássák azt. Pedig régen elég jóképűek voltak, emlékeznek?

Mickey Rourke

Mickey Rourke régebben határozottan jóképű volt, és valóban hosszú azoknak a nőknek a listája, akiknek elcsavarta a fejét (mint például Gabriela Sabatini teniszezőnő vagy Carré Otis színésznő).

Mickey Rourke

A 9 és 1/2 hét című film, amelyben Kim Basingerrel kavart, a finom erotika kultfilmjévé vált, és fiús bájával szerte a világon belopta magát a nők szívébe. Rejtélyes félmosolya mögött szegényes körülmények közt töltött gyermekkora állt. Kisfiúként több fogát is elvesztette. Szülei nem engedhették meg maguknak, hogy fogorvos pótolja őket, ezért Mickey megtanult úgy mosolyogni, hogy soha nem mutatta a fogait, noha fiatal színészként már tökéletes fogsorral rendelkezett.

Később színészi pályafutása során bokszolni kezdett, és állítólag ez áll jelenlegi külseje hátterében. A sok bokszmeccs saját szavai szerint „péppé zúzta” az arcát, és több plasztikai műtéten kellett átesnie, hogy újra összerakják. Az alábbi fotó 1989-ből való, az egykori szexszimbólum Mickey már nem így néz ki. Személy szerint úgy gondoljuk, hogy ha meghagyta volna a törött orrát, még az is jobb lenne, mint amit most látunk, de hát ízlések és pofonok... Ráadásul pár plasztikai műtétjét teljesen elszúrták, sokkal rosszabbul nézett ki utána, mint előtte, úgyhogy mindig újabb műtéteknek kellett alávetnie magát.

ujszo

Ő legalábbis ezt állítja – de rossz nyelvek szerint ahhoz, hogy helyrehozzák az arcát, nem kellett volna több liternyi botoxot felhasználni és számtalan ráncfelvarrást végezni. Elég lett volna egy orrműtét, és kész. De nem, Mickey nem hallgatott senkire, és ma már teljesen eltorzult az arca.

ujszo

Simon Cowell

Simon Cowell nagyon gazdag és híres ember, aki a különböző tehetségkutató versenyek megalkuvást nem ismerő zsűritagjaként vált híressé. Sok versenyző törölgette a könnyeit a kemény megjegyzései után. Ki tudja, tetszene-e Simonnak, ha valaki őt kritizálná, és a szemére vetné, mennyire ódzkodik attól, hogy úgy nézzen ki, mint egy nagypapa.

ujszo

Nem mintha nem lennénk tisztában azzal, hogy ha valaki a világ leghatalmasabb és legfontosabb embereinek társaságában és olyan környezetben mozog, ahol egy homlokránc megbocsáthatatlan baklövésnek számít, az egy kicsit összezavarja az embert. De azért nem kell átesni a ló túlsó oldalára.

Simonról évek óta köztudott, hogy hihetetlenül hiú a külsejére. Edz, egészségesen táplálkozik, törődik magával... és annyi botoxot nyomat az arcába, hogy még Cher is úgy néz ki mellette, mint egy tanyasi nagymama, akinél a bőrápolás abban merül ki, hogy évente háromszor sertészsírt ken az arcára.

ujszo

Simon Cowellnek volt már arcfelvarrása, feltöltése, ajaknagyobbítása, orrplasztikája, és valószínűleg sok egyéb más is, amit egy jó plasztikai sebész könnyen felismerne. Az eredmény sajnos nem egy fiatal ember arca, hanem inkább egy rossz horrorkomédia főszereplőjéé. Még a szemöldöke is furcsán felhúzódott, és az arca most egy meglepett pandáéra hasonlít.

ujszo

Tom Cruise

Ne kerteljünk, Tom Cruise egyáltalán nem újonc a plasztikai műtétek terén.

ujszo

Már fiatal, feltörekvő színészként átformáltatta az orrát, és gyakorlatilag a fogait is kicseréltette, bár ez nem tartozik a plasztikai műtétek közé. És ezek mind kiváló munkák voltak, amelyeknek köszönhetően sokkal jobban nézett ki.

ujszo

De Tom megijedt az évek múlásától, és úgy döntött, hogy legalább az arcát lefagyasztatja. Mert hiába ugrál ki valaki mókusként helikopterekből és felhőkarcolókból, ha a szeme körül ráncok vannak. Legalábbis Tom ezt gondolja, bennünket ugyanis egyáltalán nem zavarnak a ráncai.

Így aztán Tom az utóbbi években egy viaszfigurára hasonlít, és tényleg nem akarjuk elhinni, hogy nincs a környezetében senki, aki tapintatosan jelezné vagy egyenesen megmondaná neki, hogy egy téli készletet gyűjtögető hörcsög imidzse sokkal kevésbé vonzó, mint egy ráncos, sokat próbált fickóé. Elvégre az ősz haj és a szexi ráncok szuperek!

ujszo

Csakhogy Tom nyilvánvalóan nem így gondolja, és így arra vagyunk kárhoztatva, hogy a puffadt arcát nézzük, ami bár majdnem ránctalan, mégsem igazán vonzó.

Zac Efron

Amerika kedvencének, Zac Efronnak is bőséges tapasztalata volt már a plasztikai műtétekkel, mielőtt eljutott volna arra a szintre, ahol ma van. De azok a műtétek legalább kifizetődtek. Az orra sokkal jobban néz ki, mint régen, a fogait is rendbe tették, idáig minden rendben van.

ujszo

Egy ideje azonban Zac igyekszik komolyabb szerepeket kapni. És úgy érzi, hogy ezeket úgy éri el, ha minél izmosabbnak és férfiasabbnak néz ki.

Azaz őrülten sokat edz és tényleg nagyon kidolgozott a teste. Ez még mind rendben van. Csakhogy Zac igyekezett megszabadulni a babaarcától is. Egy szép napon sokkal szélesebb állkapoccsal jelent meg a nyilvánosság előtt, mint amilyennel korábban rendelkezett. A különbség tényleg szembetűnő volt, már nem volt az az ártatlan kisfiú, mint korábban.

ujszo

A probléma azonban az, hogy egyáltalán nem áll jól neki. Sőt, úgy nézett ki, mintha kezeletlen mumpsza lenne. Igen, ez az a betegség, aminek következtében megduzzad a nyak. Zac azt állítja, hogy azért kellett megműttetnie magát, mert valamilyen balesete volt, rossz nyelvek szerint azonban ha nem plasztikai műtét, akkor szteroid áll a megvastagodott külseje mögött. Hát... egyik jobb, mint a másik. Mindenesetre nosztalgiával gondolunk a hajdani szépfiúra.

(eva.pluska.sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?