Egy természetbarát fesztivál

ee

Az immár negyedik NFGreen Kids családi fesztivál kicsiknek és nagyobbacskáknak is tartalmas szórakozást kínál egy csodás helyen, közvetlenül a bizonyítványosztás után, péntektől vasárnapig, a Gurigongo Symposium és a Vekker Műhely szervezésében.

A tavaly új helyszínre költözött fesztivál hosszát idén a nagy sikerre való tekintettel fél nappal meghosszabbították. Ezáltal két izgalmas programmal bővült az unalmasnak amúgy sem mondható felhozatal. Artistabemutatót és tűzshow-t láthat az, aki már pénteken kilátogat a Tallósi-tóhoz.

Az előző évekhez hasonlóan idén is lesznek színházi és bábszínházi produkciók, amelyek kisebbek mellett megszólítják az idősebb korosztályt is. A Johannes Doktor Faustus bábszínházi előadás például kimondottan a 12 évesnél idősebbeknek szól. A koncertek közül Szilágyi Áron dorombművész ZOORD nevű együttesének fellépését, valamint a Büdös Stucnik gyerekzenekar zúzós buliját emelnénk ki, amely formáció ritkán látható élőben. Szilágyi Áron doromb-workshopot is tart szombat délután, előtte pedig A tulipánná változott királyfi, a 48. Duna Menti Tavasz arany sávos előadása kerül színre. Lesz továbbá afrikai mese bábokkal és különleges hangszerekkel 3–10 éveseknek, társasjátékcsaták, sportversenyek, kincskeresés… és még csak a szombati napról beszélünk. 

Aki teheti, a vasárnapot se hagyja ki, tánc- és mozgásszínházi előadásokon, illetve közös buborékozáson vehetnek részt a tóhoz kilátogatók.

A kísérőrendezvények között idén is vannak kézműves-foglalkozások, bolhapiac, ruhavásár, palacsintasütés, hajfonás, de csónakázni is lehet majd.

A helyszínen a fesztivál ideje alatt sátorozási lehetőség lesz. A környezettudatosság jegyében a szervezők arra kérik a résztvevőket, vigyenek magukkal saját tányért, evőeszközt és poharat.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?