Pinte Attila gólt szeretne lőni

Pozsony. Egy napon, de három időpontban játsszák a II. labdarúgóliga 5. fordulójának találkozóit.

Pozsony. Egy napon, de három időpontban játsszák a II. labdarúgóliga 5. fordulójának találkozóit. A még nyeretlen dunaszerdahelyiek a szintén győzelem nélküli újonc Kysucký Lieskovec együttesét fogadják; Bazinban, a szenciek ideiglenes otthonában az újonc vágsellyei gárda vendégszerepel; a nagy esélyes rimaszombatiak (eddig még gólt sem kaptak) otthonában az újonc bacsfaiak próbálnak szerencsét.

Remekül kezdték a pontvadászatot a szenciek, ám a múlt héten megszakadt a sikersorozatuk, Eperjesen 3:0-ás vereséget szenvedtek. Ma a vágsellyeiek ellen javítani akarnak. Stanislav Koch, a KOBA menedzsere: „Gajdoš, Majerník és Stropko kisebb sérüléssel bajlódik, de várhatóan mindhárman pályára léphetnek. Játékosaink fogadkoznak, hogy kiköszörülik a csorbát. Egyébként már alig várjuk, hogy ismét Szencen játszhassuk hazai meccseinket, várhatóan szeptember közepétől stadionunkban fogadhatjuk az ellenfeleket.” Bizakodva várják az összecsapást a mátyusföldiek is. „Remélem, hogy a mérkőzés után is veretlenek maradunk. Legalább az egyik pontot elhozzuk Bazinból” – szögezte le Jaroš László, a Duslo menedzsere.

Dunaszerdahelyen két nyeretlen csapat találkozik, a szebb napokat látott sárga-kékek az újonc Kysucký Lieskovecet fogadják. „Legfőbb ideje, hogy megszerezzük első győzelmünket. Azonban ez nem ígérkezik könnyű feladatnak, hiszen ellenfelünk több élvonalbeli tapasztalatokkal rendelkező futballistával rendelkezik. Jó hír, hogy Bognár és Sováb rendbejött, viszont Sčasnýra eltiltás, Erősre pedig sérülés miatt nem számíthat Szikora György vezetőedző” – mondta lapunknak Csóka Zoltán, a DAC menedzsere.

A pontvadászat egyik legnagyobb esélyese, a rimaszombati együttes az újonc bacsfaiakat fogadja, akik eddig nem sok vizet zavartak idegenben. Pinte Attila, a gömöriek erőssége, aki a közelmúltban igazolt a zöld-fehérekhez, s korábban öt hónapon át edzett a csallóköziekkel, derűlátóan nyilatkozott lapunknak: „Csak a győ-zelem jöhet számításba! Nem becsüljük le az ellenfelet, amely öt gólt kapott az első két idegenbeli mérkőzésén. Ott voltam a szenciek elleni, bazini összecsapáson, ahol a vendégek több kecsegtető helyzetet is elpuskáztak az első félidőben. Az első gólig ádáz csatára van kilátás. Örülnék, ha szombaton sikerülne a hálóba találnom. Különben teljesen mindegy, ki lesz eredményes, az a fontos, hogy nyerjünk.”(sz. z., zsi)

A MAI MŰSOR – 10.30: Rapid Ru-žinov–Prešov (játékvezető: Šulgan); 17.00: Rim. Sobota–Báč (Kakaščík), DAC–Kys. Lieskovec (Jaška), Vranov–Ličartovce (Chmura), Humenné–Podbrezová (Smolák), Senica–FC Košice (Sipos), Senec–Šaľa (Michlian – a meccs Bazinban lesz); 19.30: Prievidza–Nitra (Somoláni).

1. Podbrezová 4 3 1 0 9:2 10

2. Rim. Sobota 4 3 1 0 5:0 10

3. Prešov 4 3 0 1 9:3 9

4. Šaľa 4 2 2 0 7:2 8

5. FC Košice 4 2 2 0 7:5 8

6. Senec 4 2 1 1 7:3 7

7. Báč 4 2 0 2 3:6 6

8. Nitra 4 1 1 2 2:3 4

9. Ličartovce 4 1 1 2 3:5 4

10. Humenné 4 1 1 2 5:8 4

11. Prievidza 4 1 1 2 3:6 4

12. Vranov 4 1 1 2 2:7 4

13. Kys. Lieskovec 4 0 3 1 0:1 3

14. Rapid 4 1 0 3 1:6 3

15. DAC 4 0 2 2 4:7 2

16. Senica 4 0 1 3 4:7 1

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?