Panathinaikosz–Artmedia

Pénteken kisorsolták a labdarúgó UEFA-kupa első fordulójának párosítását. A ligeti Artmedia a görög Panathinaikosszal találkozik. Az első mérkőzésre szeptember 20-án Athénben, a visszavágóra két héttel később kerül sor. Az Artmedia háza táján vegyesen fogadták a hellén ellenfelet.

Pénteken kisorsolták a labdarúgó UEFA-kupa első fordulójának párosítását. A ligeti Artmedia a görög Panathinaikosszal találkozik. Az első mérkőzésre szeptember 20-án Athénben, a visszavágóra két héttel később kerül sor. Az Artmedia háza táján vegyesen fogadták a hellén ellenfelet.

Petr Kašpar, a Petržalka menedzsere: „Görög csapattal korábban még nem hozott össze bennünket a sors a kupaporondon, de örülünk az athéni ellenfélnek. Igaz, jóval attraktívabb lett volna számunkra a prágai Sparta, de hát a sors nem így akarta. Panathinaikosz neves klubnak számít, biztosra veszem, hogy színvonalas meccseket vívunk majd a továbbjutásért.”

„Csak félig vagyok elégedett, jobban örültem volna a Spartának vagy az Empolinak. Legjobban az Atletico Madridtól és a Bordeaux-tól tartottam, szerencsére elkerültük őket. A Panathinaikoszt erős riválisnak tartom, melynek dicső hagyományai vannak. Nehéz meccsek várnak ránk, de van esélyünk a csoportkörbe kerüléshez” – szögezte le Ján Kozák, az Artmedia játékmestere. (s, t)

UEFA-KUPA-SORSOLÁS

AZ 1. FORDULÓ PÁROSĺTÁSA: Panathinaikosz–Artmedia, Groningen–Fiorentina, FC Sevilla/AEK Athén–Salzburg, Nürnberg–Rapid Bucuresti, Rabotnicski–Bolton, Midtjylland–Lokomotiv Moszkva, Sion–Galatasaray, Zenit Szentpétervár–Standard Liege, Leverkusen–Leiria, Atlético Madrid–Erciyesspor, Bordeaux–Tampere United, Sparta Paraha–Odense, Rapid Wien–Anderlecht, Sampdoria–Aalborg, Szpartak Moszkva–Hacken, Pacos Ferreira–Alkmaar, Hammarby–Braga, Everton–Harkov, Larissza–Blackburn, Mladá Boleslav–Palermo, Dinamo Zagreb–Ajax Amsterdam, Stade Rennes–Lokomotiv Szófia, Bergen–FC Bruges, Bayern München–Belenenses, Aberdeen–Dnyepropetrovszk, Heerenveen–Helsingborg, Toulouse–CSZKA Szófia, Hamburg–Lovecs, Sarajevo–Basel, Austria Wien–Valerenga, AIK Stockholm–Hapoel Tel Aviv, PAOK Szaloniki–Zaragoza, Dinamo Bucuresti–Elfsborg, Tottenham–A. Famaguszta, Lens–FC Köbenhavn, Groclin–Crvena zvezda, Getafe–Twente, Villarreal–Boriszov, FC Zürich–Empoli, Sochaux–Panioniosz.a párharc győztesei a csoportkörben folytatják. (m, s)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?