Overdose futtatási joga továbbra is Mikóczy Zoltáné

Budapest |

<p>Az elmúlt napokban a médiában több félreérethető, és egymásnak ellentmondó nyilatkozat látott napvilágot – miután többnyire nem azok a személyek nyilatkoztak Overdose-ról, akik naprakészen ismerik a körülötte kialakult helyzetet.</p>

A félreértések tisztázása, és az aggódó közvélemény reális tájékoztatása érdekében a PannoniaOverdose.hu az alábbi közleményt adja ki:

Overdose Magyarországon van. Hazahozatalát Mikóczy Zoltán mások pressziója vagy tanácsa nélkül kezdeményezte, még romániai utazása előtt. Angliában személyesen beszélte meg a hazajövetel részleteit az istálló angol tulajdonosával, és kifizette a ló kint tartózkodásának költségeit. Ezzel kapcsolatban nem igényelt segítséget senkitől, Overdose hazautaztatását az általa felkért személyek végezték, tartozás ebből sem keletkezett.

Jelenlegi, ügyintézésben korlátozott helyzetében - több napi gondolkodás után - írásbeli nyilatkozatot tett ügyvédje ellenjegyzésével, melyben meghatározta és felkérte azokat a személyeket, akik számára garanciát jelentenek e nehéz napokban, és Overdose további sorsának intézésében. Ez a közösség intézi a ló tartásával, elhelyezésével kapcsolatos ügyeket mindaddig, amíg nem tudja visszavenni saját kezébe.

A ló tulajdonjoga és futtatási joga továbbra is Mikóczy Zoltáné. A megbízott menedzsment semmiféle tulajdonjoggal nem rendelkezik és a jövőben sem fog. Számukra - megbízásuk alapján - az a fontos, hogy Overdose nyugalomban tudjon telelni, hogy tavasztól újra elkápráztathassa teljesítményével a világot. A kijelölt csapat munkáját mindenfajta ellenszolgáltatás és honorárium nélkül végzi. Az Overdose jelenlegi tartásával kapcsolatos költségeket Mikóczy családja és a megbízott személyek közösen állják.

Overdose már nem beteg. Nincs szüksége semmiféle kezelésre, csak kontrollra. Azt kell megvárni, hogy a pata szarurétege még két cm-t növekedjen. Ez hozzávetőlegesen még két hónapot vesz igénybe és ezután kezdi el a kíméletes munkát. (Olyan ez, mintha egy embernek leesett volna a körme, és meg kell várni, amíg visszanő és megerősödik.)

Miután az Nemzeti Lóverseny Kft. egyik vezetője az elmúlt napokban - kellő ismeretek hiányában - több jó szándékú de félreérthető nyilatkozatot tett, kijelenthetjük, hogy eddig Mikóczy Zoltán nem igényelt semmiféle segítséget az NL Kft-től. A menedzsment köszönettel tudomásul veszi az NL Kft. azon felajánlását, hogy ha szükség van rá, segítik őket.

A menedzsment kapcsolatban áll a ló tulajdonosával, és vele egyeztetve, kéréseit figyelembe véve intézi Overdose sorsát.

A szöveg forrása a pannoniaoverdose.hu

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?