Öt perc alatt két zselízi gól

Zselíz. Megvan az első győzelmük a sereghajtó zselízieknek, akik 2:1 arányban verték a szintén a végeken kullogó ímelyieket a nyugat-szlovákiai IV.

Zselíz. Megvan az első győzelmük a sereghajtó zselízieknek, akik 2:1 arányban verték a szintén a végeken kullogó ímelyieket a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjában.

Bár a Garam-partiak a második fordulóban ugyancsak 2:1-re diadalmaskodtak a vágfarkasdiak felett, a sporttechnikai bizottság Vavrík Erik jogosulatlan szereplése miatt végül is a mátyusföldieknek ítélte a három pontot. A vendéglátóknak az első félidő derekán Peter Kokoška és Rotík Szebasztián egy-egy parádés alakítása elég volt ahhoz, hogy öt perc leforgása alatt elegendő előnyre tegyenek szert. Aztán a 65. percben villantak a vendégek, és egy remekül elvégzett szöglet után Simonics Adrián fejelt Barecz Norbert kapujába. „Nehogy megint csak elússzanak a pontok” – jegyezte meg a szépítés után a nézőtéren egy hazai szurkoló, ám aggodalma ezúttal megalapozatlannak bizonyult. „Legutóbb tavaly májusban győztünk utoljára, mégpedig a nyitrai fakó ellen. Az első játékrészben négy helyzetünkből kettőt magabiztosan értékesítettünk. Ha így lett volna az előző meccseken is, biztosan nem lennénk utolsók. Szünet után kicsit visszafogottabban játszottunk, mivel fogyóban volt az ifikkel teletűzdelt csapatunk ereje. Küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak védenceim” – értékelte a találkozót Štuller István zselízi edző.

Az ímelyiek zsinórban ötödször kaptak ki a tavaszi pontvadászat során. A vezetőség múlt héten menesztette Alfonz Višňovský edzőt, akit Polgár Artúr váltott a kispadon. A régi-új tréner annak idején játékosként tíz évet húzott le az ímelyieknél, sőt egy alkalommal edzőként is irányította az alakulatot. „Különféle okok miatt nélkülöznünk kellett a kezdőcsapatból Kender Romant, Gál Rudolfot és a Hübsch fivéreket. Az első félidőben nem sikerült kialakítanunk egy árva helyzetet sem, a vendéglátók voltak az ötletesebbek és fürgébbek. Fordulás után már veszélyesebbek voltunk, a gólon kívül Oršolík Tamás egy kapufát is rúgott. Egyenlítési lehetőség Lovász József előtt adódott, a tapasztalt labdarúgó azonban a kaputól öt méterre állva hibázott” – vélekedett bemutatkozó meccséről a negyvenhét éves Polgár Artúr.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?