Öt gútai judós a dobogón

Mindannyian éremért utaztak Csehországba, meg is szerezték.Trutnov. Mind az öt gútai fiatal versenyző dobogós helyen végzett a trutnovi cselgáncs diáknagydíjon.

Mindannyian éremért utaztak Csehországba, meg is szerezték.

Trutnov. Mind az öt gútai fiatal versenyző dobogós helyen végzett a trutnovi cselgáncs diáknagydíjon. Tánczos Márton és Szabó Margaréta megnyerte súlycsoportját.

„Teljesen megérdemelten lettek elsők – húzta alá Kárpáty Ernő gútai klubelnök, aki a gútai–trutnovi klubkapcsolatok ápolásának is szentelt időt a tornán, melyen Szabó Róbert edző irányította a diákokat. – Margaréta fiú-lány vegyes csoportban indult, győzelme értékét ez is növeli. Márton öt győzelemmel harcolta ki az elsőséget. Gútai elsőségből lehetett volna több is, ha a végül második Angyal Márk és Czina Gergő jobban odafigyel a tatamin, és elkerüli egyetlen vereségét. Decsi Anna egyedüli lányként harcolt csoportjában, fiúkkal versenyezve érdemelte ki harmadik helyét. Elég erős csapatunk van ebben a korosztályban, amiről újra meggyőződhettünk. Ha így folytatják, még sok örömet szerezhetnek a gútaiaknak.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?