Öt gól és négy piros lap Somorján

<p>Négy kiállított játékos, két hazai egyenlítés, öt gól és sok-sok helyzet – ezt hozta az FK Pohronie somorjai vendégjátéka, melyen a tabella utolsó helyezettje 3:2-re nyert</p><p>a Pomléban.</p>

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

„Nagyon csalódottak vagyunk, mert mindenképp nyerni akartunk. Talán épp amiatt, hogy kötelezőnek éreztük a három pont megszerzését, hagytunk ki több százszázalékos lehetőséget is. Mindemellett egy kissé vad meccs volt a szombati, tipikusan olyan találkozó, amelynek tényleg komoly tétje van” – mondta lapunknak Miroslav Hýll, a somorjaiak vezetőedzője.

Az aktívabb vendégek a 19. percben szereztek vezetést, ám gyorsan emberhátrányba is kerültek, kemény belépőjéért Krivjančin kapott piros lapot. A somorjaiak az 57. percben váltották gólra az emberelőnyt ifj. Pinte Attila révén. „1:1-es állásnál 3-4 tiszta ziccerünk volt. Krištan hét méterről lőtt fölé, és Pinte, illetve Vilkovský is hibázott hatalmas helyzetben. Nagy kár, hogy fölényünket ekkor nem tudtuk kihasználni” – jelentette ki Hýll, akinek csapatából Mezovský, az ellenféltől pedig Sojka kapta meg ezalatt az időszak alatt a második sárgáját.

A Pohronie a 83. percben „büntetett” (1:2), de két perccel később egy kapu előtti kavarodás után ismét döntetlen lett az állás Krištan révén (2:2). Az utolsó szó azonban a vendégeké volt, akik Špánik szabálytalanságát követően (akit szintén kiállítottak) tizenegyesből szerezték meg a győztes gólt (2:3).

„Annyiban fölösleges volt a két piros lap, hogy Mezovský úgy akarta megállítani a támadást, hogy már volt egy sárgája, Špánik pedig szövegért kapta az első figyelmeztetését. Ezek a dolgok sajnos ismétlődnek, hiába figyelmeztetem a fiúkat – nyilatkozta Hýll, aki nem talált különösebb kivetnivalót a játékvezetők ténykedésében, bár nem értett egyet azzal, hogy a vendégeket irányító kollégáját, Štefan Zaťkót már a 29. percben elküldték a kispadról. – Az érzelmek hozzátartoznak a focihoz. Az öt sárga és négy piros lap ellenére nem volt szó durvaságról, a belemenések talán a meccs előtt lezúduló eső miatt néztek ki keményebbnek. Ha viszont a teljes tavaszi időszakot nézem, amióta Somorján dolgozom, csalódott vagyok a bíráskodás miatt, egyesek katasztrofális teljesítményt nyújtanak. Akár azért, mert nem tudják jobban csinálni, akár másért, de ez így nem jó...” (ot)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?