Nyolcgólos hátrányból kell felállni Štochléknak

<p>Legalább nyolc góllal kell ma (17.00) Vágsellyén győznie a szlovák férfikézilabda-válogatottnak a románok ellen ahhoz, hogy az első helyen végezzen a vb-selejtezőcsoportjában.</p>

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Az utolsó forduló fog dönteni arról, a szlovák vagy a román férfikézilabda-válogatott jut-e be a vb-selejtezők playoffjába. A négytagú csoportból csak az első léphet tovább, a románok jelenleg két ponttal megelőzik a szlovákokat, de ha Heister Zoltán védencei legalább nyolc (24-nél több kapott gól esetén legalább kilenc) góllal győznek, akkor ők lesznek a csoportelsők.

„Elsősorban annak örülünk, hogy ennek a meccsnek még van tétje. Amikor a selejtező 2. fordulójában 32:24-re kikaptunk Romániában, mindenki csak arról beszélt, hogyan lehet majd ezt vajon ledolgozni, de hogy ez egyáltalán téma legyen, ahhoz le kellett győzni kétszer az olaszokat, és egyszer Ciprust. Csodára lesz szükség, de, máskor is arattunk már bravúros győzelmeket” – nyilatkozta a kapus Richard Štochl.

Martin Straňovský szerint félidőben legalább már öt–hat góllal kellene vezetnie a szlovák válogatottnak, hogy tényleg legyen esélye. „A védelmünk már összeállt, Cipruson csak 18 gólt kaptunk. Támadásban kell javulnunk” – mondta a Barcelona balszélsője. (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?