Nyolcadszor a Duslo?

Pozsony/Vágsellye. Ma (18.00) Vágsellyén rendezik a női kézilabda WHIL-döntő 2. találkozóját, a Duslo a Michalovcét fogadja. A finálét két győztes mérkőzésre játsszák, szerdán Nagymihályban 31:24-re a hazaiak nyertek, s ha vendégként is sikeresek lesznek, első bajnoki címüket ünnepelhetik.

Pozsony/Vágsellye. Ma (18.00) Vágsellyén rendezik a női kézilabda WHIL-döntő 2. találkozóját, a Duslo a Michalovcét fogadja. A finálét két győztes mérkőzésre játsszák, szerdán Nagymihályban 31:24-re a hazaiak nyertek, s ha vendégként is sikeresek lesznek, első bajnoki címüket ünnepelhetik. Természetesen erről a mátyusföldiek hallani sem akarnak, biztosra veszik, hogy szombati és vasárnapi összecsapáson is diadalmaskodnak, s begyűjtik újabb aranyérmüket.

„Az első meccsen a cseh játékvezetők egyértelműen megkárosítottak bennünket, s döntően befolyásolták a végeredményt. De már nem kesergünk a vereség miatt, elszántan készülünk a sorsdöntő találkozókra. Sajnos, több játékost nélkülöznünk kell, Flaska, Kollárová és Weibelová sérült, Kormanová pedig anyai örömök elé néz. Ennek ellenére bizakodó vagyok, nyolcadszor is bajnokok leszünk” – mondta lapunknak Kovács László, a Duslo menedzsere.

„Tartunk, de nem félünk a rutinos sellyeiektől. Kiegyensúlyozott csatára számítok, ám úgy érzem, jelenleg mi jobb formában vagyunk, mint riválisunk” – jelentette ki Michal Lukačín, a Michalovce edzője.

Valószínűleg harmadikként az Inter zár (a Partizánske otthonában 30:23-ra nyert), ám ez sem vigasztalja a pozsonyi hölgyeket, mert a klubvezetés bejelentette: anyagi okok miatt júliustól megszünteti a csapatot. Valamennyi játékosnak felmondanak. Tehát a Chirana és a Štart után az utolsó fővárosi együttes is búcsúzik az élvonaltól. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?