Nyolc dobogós, Csiba győzött

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSKét magyarországi versennyel zárult a bősi kyokushin karatékák idei versenyévada. Darnay Barnabás, a Szlovák Kyokushin Budo és Kai Szövetség elnöke lapunknak elmondta, hogy elég sikeres esztendőt zártak, versenyzőik év közben szorgalmasan edzettek és az erőpróbákon is helytálltak.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Két magyarországi versennyel zárult a bősi kyokushin karatékák idei versenyévada. Darnay Barnabás, a Szlovák Kyokushin Budo és Kai Szövetség elnöke lapunknak elmondta, hogy elég sikeres esztendőt zártak, versenyzőik év közben szorgalmasan edzettek és az erőpróbákon is helytálltak. Jelenleg több mint ötven tagjuk van, és egy pozsonyi csoport is közéjük tartozik.

Az idényzáró versenyeken a gyerekek között Szekeres Dávid és Steiger Jennifer kétszer is dobogóra állhatott: Orosházán mindketten másodikok, Budapesten Szekeres újra második, Steiger harmadik volt.

Darnay tájékoztatása szerint Orosházán 40 egyesület 280 karatékája indult a nemzetközi versenyen, s a bősiek közül Csiba Roland megnyerte a juniorok számát. A gyerekkategóriában érmesek mellett még Almási Szabolcs volt dobogós, harmadik lett a serdülők között.

Egy héttel később zajlott a Kispest Kupa magyar honkyokushin bajnokság, amelyen Szekeres és Steiger mellett a gyerekek között Füsy Szilárd (2.) is dobogóra léphetett. Horváth Balázs a felnőttek súlycsoport nélküli csatájában a harmadik helyen végzett, és kiérdemelte a legtechnikásabb versenyzőnek járó díjat.

Orosházáról és Budapestről összesen nyolc érmet hoztak a bősi karatékák. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?