Növelheti előnyét a listavezető Real Madrid

Madrid. Kéthetes szünet után a hét végén folytatódik a spanyol labdarúgó-bajnokság, s valószínű, hogy a 18. forduló után is a Real Madrid áll majd az élen. A szuper együttes ugyanis az utolsó előtti helyen álló Murciát fogadja, s szinte elképzelhetetlen, hogy elmarad Ronaldóék sikere.

Madrid. Kéthetes szünet után a hét végén folytatódik a spanyol labdarúgó-bajnokság, s valószínű, hogy a 18. forduló után is a Real Madrid áll majd az élen. A szuper együttes ugyanis az utolsó előtti helyen álló Murciát fogadja, s szinte elképzelhetetlen, hogy elmarad Ronaldóék sikere. Ráadásul a Real Madrid növelheti is előnyét, mert a két legnagyobb riválisra nehéz feladat vár. Az FC Valencia vasárnap késő este a roppant erős kerettel (Sonny Anderson, Riquelme, Palermo, Battaglia, José Mari) rendelkező Villarrealt fogadja, s nem lenne meglepetés a vendégek pontszerzése. A jelenleg 5. helyezett gárda tudását jól mutatja, hogy hazai környezetben 1:1-et játszott a Real Madriddal, 2:1-re legyőzte az FC Barcelonát, látogatóként pedig 1:0-ra nyert a Deportivo La Corunával szemben. Az utóbbi csapat a roppant szeszélyes Celta Vigónál vendégeskedik, s bravúrra lesz szüksége a sikerhez.

A Primera Division 18. fordulójának párosítása – szombat, 19.30: Real Madrid–Murcia; 21.30: Celta Vigo–Deportivo La Coruna, Real Zaragoza–Atletico Madrid. Vasárnap – 17.00: Valladolid–Real Betis Sevilla, Athletic Bilbao–Osasuna, Espanyol Barcelona–Real Mallorca, Malaga–Real Sociedad San Sebastian, FC Sevilla–Albacete; Racing Santander–FC Barcelona; 21.00: FC Valencia–Villarreal.

Az élcsoport: 1. Real Madrid 39, 2. FC Valencia 37, 3. Deportivo La Coruna 33, 4. Osasuna 27, 5. Villarreal 27 pont. A góllövőlista élcsoportja – 14: Ronaldo (Real Madrid), 9: Fernando Torres (Atletico Madrid), Mista (FC Valencia), Salva (Málaga), 8: Raul (Real), Eto’o (Real Mallorca).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?