NHL

New York. A coloradói Patrick Roy lett az észak-amerikai profi jégkorongliga első kapusa, aki legalább 60 000 percet védett. A legendás játékos a San Jose ellen jubilált. Ezen kívül a legtöbb alapszakasz- és playoff-győzelmet, valamint a játszott és a hibátlan mérkőzéseket tekintve rekorder.

New York. A coloradói Patrick Roy lett az észak-amerikai profi jégkorongliga első kapusa, aki legalább 60 000 percet védett. A legendás játékos a San Jose ellen jubilált. Ezen kívül a legtöbb alapszakasz- és playoff-győzelmet, valamint a játszott és a hibátlan mérkőzéseket tekintve rekorder. Pályafutása során négyszer nyert Stanley Kupát, háromszor választották a rájátszás legértékesebbjének és az alapszakasz legjobb kapusának, ráadásul ötször ő kapta a legkevesebb gólt az idényben. A Boston is biztosította helyét az egy hét múlva kezdődő rájátszásban; a Keleti-főcsoportban már csak egy hely kiadó, erre a New York Islanders és a városi rivális, Rangers hajt. Az Ottawa megvételén fáradozik Eugene Melnyk kanadai milliárdos. Ha sikerült nyélbe ütni az üzletet, a csőd közelben lévő gárda a fővárosban marad, máskülönben költözik.

EREDMÉNYEK: Boston Bruins– Tampa Bay Lightning 2:2, Carolina Hurricanes–Montreal Canadiens 0:4, Detroit Red Wings–Nashville Predators 3:0, New York Rangers –Atlanta Thrashers 3:4 – hosszabbítás után, Pittsburgh Penguins–Philadelphia Flyers 1:6, Minnesota Wild–Calgary Flames 3:0, St. Louis Blues–Edmonton Oilers 5:5, Dallas Stars–Buffalo Sabres 3:0, Colorado Avalanche–San Jose Sharks 3:1, Phoenix Coyotes–Los Angeles Kings 4:5 – hosszabbítás után. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?