Nem tudott nyerni edzője születésnapján a DAC

<p>Marco Rossi 53. születésnapján csak gól nélküli döntetlent ért el a DAC az eperjesi Tatran ellen a labdarúgó Fortuna Liga 7. fordulójában.</p>

A meccs egyperces gyászszünettel kezdődött a tragikusan elhunyt madari Édes Janika emlékére - a 11 éves kisfiú nagy DAC-drukker volt.  A sárga-kékek kezdőcsapatából a várakozásoknak megfelelően hiányzott a válogatottból csak pénteken hazatérő Davis és Pambou, először volt viszont kezdő bajnokin Tomáš Malec. A hazaiaknak már a 3. percben volt egy helyzetük, Pačinda szöglete után Šatka fejelt, de Talian reflexmozdulattal védett. Később azonban kiegyenlítődött a játék, és a félidő derekán az eperjesiek is eljutottak néhányszor a hazai tizenhatosba. A 39. percben egy jobb oldali beadás után Malec próbált lefordulni ellenfeléről, egy perccel később pedig Vida hiába gurított a hálóba egy jó kiugratás után, mert a bíró lest jelzett.  A második félidő elején Pačinda közeli, nem túl erős lövése nem lepte meg Talian kapust. Fél órával a meccs vége előtt Marco Rossi vezetőedző Vida helyett Davist küldte a pályára, a panamai hátvédnek rögtön volt is egy veszélyes fejese. A DAC komoly mezőnyfölényben játszott, az eperjesiek abban bíztak, hogy egyszer egy kontrájuk sikerül. Rossi behozta Čmelíket és Pambou-t is, a DAC továbbra is többet birtokolta a labdát, de helyzetig nem jutott. Három perccel a vége előtt egy érdekes szabadrúgás-figurát próbált ki a DAC, de az se jött be.  Maradt a 0:0, a DAC a legutóbbi két bajnokiján egy pontot szerzett. A meccs végén a nézők fütyültek, de ezt nem a csapatnak szánták, hanem a játékvezetőnek. Glovához Rossi is dühösen odament, hogy néhány ítéletet kifogásoljon.  DAC-Prešov 0:0 Sárga lap: Kalmár, ill. Wiezik. Játékvezető: Glova, 6788 néző. DAC: Macej - Zsivkovics, Huk, Šatka, Koštrna - Ljubicic, Ľupták - Pačinda (71. Čmelík), Kalmár, Vida (59. Davis) - Malec (77. Pambou). PREŠOV: Talian - Streňo, Maduka, Dzurík, Miliutin - T. Sedlák, Jacko - Issa (81. Špyrka), Katona, Černák (90. Hovančík) - Wiezik (67. Keresteš).

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?