Nem mennek Ciprusra

Tel Aviv/Nicosia. Az izraeli biztonsági szolgálat megtiltotta, hogy a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában sorra kerülő Maccabi Haifa–Belscsina Bobrujszk (fehérorosz) találkozóra Ciprusra utazzon a haifai csapat.

Tel Aviv/Nicosia. Az izraeli biztonsági szolgálat megtiltotta, hogy a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában sorra kerülő Maccabi Haifa–Belscsina Bobrujszk (fehérorosz) találkozóra Ciprusra utazzon a haifai csapat. A Sin Bet azért nem járult hozzá az úthoz, mert a ciprusi hatóságok nem engedélyezték, hogy fegyveres testőrök kísérjék a csapatot. Gavri Levy, az izraeli szövetség elnöke kijelentette, hogy veszélybe kerülhet a közel-keleti ország sportolóinak részvétele az európai versenyeken. A ciprusi vezetés csütörtökön engedélyezte, hogy Maccabi Haifa–Belscsina mérkőzést náluk rendezzék meg, de a Hapoel Tel-Aviv–KS Partizani (albán) és a Maccabi Tel-Aviv–Levadia Tallin (észt) UEFA Kupa-selejtező lebonyolításhoz egyelőre nem járult hozzá. Izraeli sajtóértesülés szerint Simon Peresz izraeli külügyminiszter a kérdés megoldását célzó tárgyalásokat kezdeményezett a ciprusi illetékesekkel. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?