NB I: Az FTC és a Vidi sem tudott nyerni

Az elmúlt évek legunalmasabb derbijén nem született gól, ahogy a felcsúti „rangadón” sem, a Puskás Akadémia és a Videoton mérkőzésén. Ez tör-tént az NB I 24. fordulójában.Gyenge derbiA 24.

Az elmúlt évek legunalmasabb derbijén nem született gól, ahogy a felcsúti „rangadón” sem, a Puskás Akadémia és a Videoton mérkőzésén. Ez tör-tént az NB I 24. fordulójában.

Gyenge derbi

A 24. fordulót rendezték a labdarúgó OTP Bank Ligában, ami egészen különleges volt, hiszen a hat mérkőzésből öt (!) döntetlennel zárult. A legnagyobb érdeklődés érthető módon az Újpest–Fradi derbit övezte, de a meccs csalódást okozott, hiszen a játék színvonala messze elmaradt a várttól, a bátor támadójáték helyett mindkét fél a védekezésre helyezett nagyobb hangsúlyt, így nem csoda, hogy nem született gól.

Tragédia és súlyos sérülés

Ugyancsak gól nélküli döntetlent játszott a Videoton, a fehérváriak a felcsúti házirangadón nem bírtak a Puskás Akadémiával. Sajnos itt sem a játéké volt a főszerep. A mérkőzés előtt érkezett a hír, hogy autóbalesetben elhunyt Márkvárt Dávidnak, a PAFC fiatal válogatott középpályásának édesapja, így Pintér Attila vezetőedző érthető módon nem nevezte játékosát a mérkőzésre.

A találkozó nem hozott túl sok izgalmat, a második félidő elején Anel Hadzic sérülése okozott nagyobb riadalmat. A Videoton bosnyák középpályása egy szerelési kísérlet közben beverte a fejét a földbe, és elveszítette az eszméletét. A gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően magához tért, de be kellett szállítani a kórházba. Mivel a Videoton is botlott, így a Ferencváros továbbra is három pont előnnyel vezet a tabellán, de egy meccsel többet játszott vetélytársánál.

Megtört a sorozat

A Haladás rendkívül kétarcú az idei szezonban. A szombathelyiek idegenben mindössze négy pontot szereztek, míg hazai pályán már húszat. Michal Hipp együttese főleg azóta szerepel kiválóan otthon, amióta átadták a klub új stadionját. A Ferencváros, a Videoton és a Vasas is vereséggel távozott a Rohonci útról, a Debrecennek azonban sikerült megtörnie a hibátlan szériát.

A szombati bajnokin a Loki szerzett vezetést, azt követően azonban a Haladás szinte egykapuzott, de a cseh Michael Rabušic révén csak az egyenlítés jött össze, így három győztes mérkőzés után először vesztett pontokat a Hali az új stadionjában.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?