Sport

Naszvadi záróakkord csallóközaranyosi vendégekkel

Komáromi járási rangadóval zárul a női I. kézilabdaliga 2018/2019-es évadja: szombaton (17.00) a nyolcadik naszvadi-ímelyi csapat a hatodik csallóközaranyosit fogadja a Vlahy Jenő Sportcsarnokban. Mit ígér a párharc?
J. Mészáros Károly

2019. május 18. 13:53

A tizenhét megszerzett pont miatt némi hiányérzete van Miskovics György vezetőedzőnek, ő többre számított. „Sajnáljuk a dunaszerdahelyiek ellen elúszott két és a szerediekkel elvesztett egyik pontot. Ha ez most meglenne, akkor bejött volna, amit terveztem, vagyis a húsz pont. Bárhogyan végződik a rangadó, sem jobbak, sem rosszabbak már nem lehetünk a táblázaton – vázolta az alaphelyzetet a hazaiak szakvezetője. – Ettől függetlenül a rangadó az rangadó, és végkimenetelét nem a táblázaton elfoglalt helyünk befolyásolja. Szép meccset várok, olyat, ami a nézőnek is tetszik, miközben szeretnénk otthon tartani a két pontot. A jobb odafigyelés, a lelki akarat és a helyzetek kihasználása döntheti el a mérkőzést. Szeretném, hogy a szurkolók a bajnoki után azt mondanák, hogy tudnak és szeretnek kézilabdázni, s érdemes volt megnézni a jó hangulatú összecsapást.”


Más gondok vannak Csallóközaranyoson, ahol már korábban elérték céljukat, és a bajnokság végére sérüléshullám sújtja a csapatot. „Még rosszabb helyzetben vagyunk, mint múlt héten a dunaszerdahelyiek ellen voltunk. Foghíjas kerettel utazunk Naszvadra – közölte lapunkkal Pint János klubelnök. – Hasonló helyzetben vagyunk, mint a naszvadiak voltak, mikor ősszel hozzánk látogattak. Akkor barátságos és jó hangulatú volt a bajnoki. Bízom benne, hogy ezt sikerül megismételni, s a pályán is eredményesek leszünk (ősszel a csallóközaranyosiak 32:21-re nyertek – a szerző megj.). Szeretnénk, ha folytatódna a tavaly elindított kezdeményezés, és közös fotózással kezdenénk, utána pedig jó hangulatú, sportszerű meccset játszanánk, feledtetve a korábbi évek szikrázó, végsőkig kiélezett összecsapásait. Reménykedem, hogy nem érnek bennünket további sérüléseket hozó meglepetések a pályán, mert már jelenlegi összetételünkben is nagy feladat vár ránk.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Koleszterin, a csendes gyilkos

Tablók viadala: tardoskeddi győzelem!

Matečná: A termékek 31 százalékánál tapasztaltak kettős minőséget

Átfogó parkolási politika helyett egyelőre két parkoló lehet fizetős

Renault Kadjar: a francia elegancia

Zdeno Chára lett az év hokisa

Legfrissebb galériák
Olvasta már?