Most kezdődik a frissítés

Budapest. Mint ismeretes, a magyar labdarúgó-válogatott az utolsó, negyedik helyen végzett a ciprusi négyes tornán. A későbbi győztes csehektől 2:0 arányban, a svájciaktól pedig 2:1-re kapott ki. Vajon hogy látta a kétnapos viadalt Gellei Imre szövetségi kapitány?

Egy gyorsértékelés a helyosztóról?

Vadonatúj csapattal léptünk pályára, hiszen nagyon sok játékosnak szerettem volna lehetőséget adni, hogy megnézhessem: hol tartanak a fejlődésüket illetően. Nagyon jól kezdtük az első játékrészt, különösen annak is az első felét, a későbbiek során aztán kiegyenlítettebb lett a mérkőzés, de úgy gondolom, a kapuk felváltva forogtak veszélyben, A második félidőben a cserékkel egyértelműen a svájciak frissítettek jobban, és 5 perc alatt rúgtak két gólt. A későbbiek során óriási erőfeszítéseket tettünk, hogy kiegyenlítsünk, de csak a szépítésre tellett, azt, hogy miért, remélem, a Magyar Televízió nézői is láthatják majd, hiszen megkapjuk a találkozó videofelvételét.

Gondolom, a játékvezetőre céloz...

Egyértelműen, hiszen Gyepes szabályos gólt fejelt, itt a második, a meccs végén esett találatára gondolok. A játékvezető mindenesetre így döntött, ezt el kell fogadnunk.

A két találkozó tehát beváltotta a hozzájuk fűzött reményeket vagy sem?

Az eredmény mindig rettentően fontos, hiszen a válogatottról van szó, de mikor máskor próbálhatnám ki a játékosokat, ha nem az ilyenkor? Azt hiszem, hogy egy ilyen kétnapos válogatott „túrát” több játékossal kell majd „lehoznunk”, mint ahogy az ellenfeleink tették. Ugyanakkor nagyon jó volt ez fiataljainknak, kipróbálhatták, hogy mit érnek ezen a szinten. Vannak egyébként játékosok, akik jó bizonyítványt állítottak ki magukról a két nap során, vannak azonban, akiknek még túl nagy falat a nagyválogatottság.

Ki az, akivel különösen elégedett? Bodnárban nem csalódott, hiszen ő játszotta végig egyedül mindkét mérkőzést...

Bodnárnak többek között azért kellett végigjátszania mindkét mérkő-zést, mert megsérült Fehér Csaba, és új játékost nem hívhattam be helyette. Ezzel együtt Laci munkabírásában nem csalatkoztam, és maximálisan megfelelt az elvárásoknak. Óriási dinamikával, hittel, akarattal játszik a meccseinken, tőle ezt vártam. Ettől függetlenül neki is pontosabban kell játszania, mert pontatlansága miatt nagyon sokszor visszatámadnak az ellenfeleink.

Még valaki?

Gerával és Korolovszkyval is elégedett vagyok, de Bárányos Zsolt is további figyelmet érdemel.

Kiben csalódott?

Csalódásról nem beszélhetnék, de vannak olyan játékosok, akik a magyar bajnokság szünete miatt még nem érhették el igazi formájukat. A klubok nagy része nem pihent rá ezekre a meccsekre, de ez így van rendjén, most kezdődik a frissítés mindenütt.

Megnézi a lengyel válogatottat?

Természetesen, hiszen akár egy-két információ is jól jöhet, hasznosítható lesz a felkészülés során.

A közeli, illetve a távolabbi jövő tervei?

Február 20-án indulunk Stockholmba, az Eb-selejtezők időpont- egyeztetésére, aztán jönnek a barátságos mérkőzések. Moldova ellen március 27-én játszunk, április 17-én Fehéroroszország lesz az ellenfél, majd a horvátok május 14-én. Jordániát május 29-én fogadjuk, augusztus 21-én pedig a spanyolokat. Remélem, ezekre a mérkőzésekre már több időnk lesz felkészülni, mint most.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?