MORMONFÖLDI MOZAIK

NEM SZÓLNAK BELE A PONTOZÁSBA. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság nem avatkozik bele a játékok műkorcsolya versenyének lebonyolításába, ez kizárólag az ISU felelőssége.

NEM SZÓLNAK BELE A PONTOZÁSBA. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság nem avatkozik bele a játékok műkorcsolya versenyének lebonyolításába, ez kizárólag az ISU felelőssége. Ezt Francois Carrard, a NOB főigazgatója jelentette ki a párosok küzdelmeinek vihart kavaró eredményei után: az orosz Jelena Berezsnaja, Anton Sziharulidze kettős vitatható körülmények között gyűjtötte be az aranyérmet a kanadai Jamie Sale, David Pelletier duó előtt. – Sajnáljuk a történteket, de a Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség autonóm szervezet, s ezt a NOB maradéktalanul tiszteletben tartja – tette hozzá.

KOSTNER FELHĺVÁSA. Jótékonysági akciót szervez Isolde Kostner, a téli olimpia női lesikló számának második helyezettje. Az olasz síelő arra kérte társait, hogy bocsássák árverésre versenyöltözéküket és a befolyó pénzzel, valamint egyéb ruhaneműkkel segítsék a rászorulókat. – A világon sokan szenvednek ártatlanul, rájuk is gondolni kell – mondta a lillehammeri játékok kétszeres bronzérmese. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?