Mire készül Jarabinský?

Egyéves szerződést írt alá tegnap a prágai Spartával Karel Poborský, aki nagy európai légiós körútja után tért vissza hazájába. Annakidején a Slaviában futballozott, amikor a válogatott mezében Eb-ezüstérmet szerzett, s ezzel felhívta magára a nyugati klubok figyelmét.

Egyéves szerződést írt alá tegnap a prágai Spartával Karel Poborský, aki nagy európai légiós körútja után tért vissza hazájába. Annakidején a Slaviában futballozott, amikor a válogatott mezében Eb-ezüstérmet szerzett, s ezzel felhívta magára a nyugati klubok figyelmét. Előbb Manchester Unitedben játszott, majd két évre a Benficába kölcsönözték, tavaly pedig a Lazióba igazolt.

Jozef Jarabinský két évre ült a Sparta kispadjára. Június elsején lép be munkába, de már most forradalmi változásokról beszélnek a prágai élklubban, amely ötéves egyeduralom után sem bajnokságot, sem kupát nem nyert Csehországban. „Ez rangon aluli a Sparta számára” – jegyezte meg az új szakvezető.

Újabb erősítésekről is érkeztek hírek: visszavárják a Letnára a kapus Petr Koubát és a középpályás Jiří Němecet.

Jarabinskýtól azt várják a prágai klubban, hogy új rendet vezet be. Olyan segítőtársakra számít, akikben megbízik. Várhatóan Josef Pěšice lesz a segítője. Új edzői modell születik: Jarabinský lesz a főedző, Pěšice, Lavička és Stejskal törődik majd az A-csapattal. (sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?