Mindkét csapatnak kevés az egy bajnoki pont

Nagyölved. Egy-egy gól mindkét oldalon és pontosztozkodás az érsekújváriak nagyölvedi vendégjátékán a nyugat-szlovákiai TIPOS III. liga 22. fordulójában.Ősszel az érsekújváriak 2:0-ra győzték le ellenfelüket, amely már csak emiatt is visszavágásra készült.

Nagyölved. Egy-egy gól mindkét oldalon és pontosztozkodás az érsekújváriak nagyölvedi vendégjátékán a nyugat-szlovákiai TIPOS III. liga 22. fordulójában.

Ősszel az érsekújváriak 2:0-ra győzték le ellenfelüket, amely már csak emiatt is visszavágásra készült. A küzdelmes, elfogadható iramú mérkőzésen a látottak alapján igazságos eredmény született. Mint tudjuk, a foci sava-borsa a gól, de az első találat sokáig váratott magára. A vendégek Ľuboš Hanzel jóvoltából a 79. percben szerezték meg a vezetést, majd öt perccel később a játékosként Hollandiát és Dániát is megjárt harmincöt esztendős cseh középpályás, Vít Valenta állította be a végeredményt.

„Régen volt olyan időszakunk, hogy a kiesés ellen kellett harcolnunk. Most ismét eljött. Igaz, hogy a tavaszi kezdés előtt hat játékosunktól megváltunk, ám tíz új, jó képességű labdarúgó érkezett hozzánk, és húsztagú kerettel folytattuk a pontvadászatot. Krupánszki, Horniak és Tóth Tamás sérüléssel bajlódik, ám társaik nélkülük is elismerésre méltó teljesítménnyel rukkoltak elő. Az első játékrészben Hlaváčik, Podlucký és Kosák kihagyták helyzeteiket. Szünet után jobb volt az ellenfél, megfelelően fókuszáltak a góllövésre, ami sikerült is nekik. Szerencsére nem roskadtunk össze, és rögvest válaszoltunk Hanzel találatára. Sajnáljuk viszont, hogy újabb két értékes pontot hullajtottunk el hazai környezetben” – árult el részleteket a történésekről Urbán Ferenc nagyölvedi klubmenedzser.

„Elégedett vagyok védenceim tavaszi szereplésével. A táblázat negyedik helyén tanyázunk, és szeretnénk beleszólni a bajnoki cím alakulásába. Ugyanúgy, mint mindig, győzelmi reményekkel léptünk pályára. Végig uraltuk a játékot, sokkal aktívabbak voltunk ellenfelünknél, viszont csak egyszer sikerült gólra váltanunk meggyőző fölényünket. Többet birtokoltuk a labdát, a vendéglátók pedig végig a mi hibáinkra vártak. Nyílt sisakos küzdelem volt, helyzetek itt is, ott is bőven akadtak” – vette górcső alá csapata teljesítményét Lérant Péter érsekújvári edző.

Azóta már mindkét csapat játszott a pótolt, 19. fordulóban: a nagyölvediek újra otthon döntetleneztek (2:2), ezúttal a Belušával, az érsekújváriak viszont vendéglátóként 1:0-ra legyőzték a Nemšovát.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?