Menekülés a győzelembe

Jányok/Egyházkarcsa. A dunaszerdahelyi területi bajnokság 27. fordulójának vasárnap délelőtti mérkőzésén (10.30) a jányokiak az egyházkarcsai együttest látják vendégül.

Jányok/Egyházkarcsa. A dunaszerdahelyi területi bajnokság 27. fordulójának vasárnap délelőtti mérkőzésén (10.30) a jányokiak az egyházkarcsai együttest látják vendégül. A hazaiak immár négy mérkőzés óta veretlenek, legutóbb a nagyszarvaiaktól hozták el a három pontot (2:1), ami tovább növelte Zsigó Zoltán játékosedző védenceinek önbizalmát. „Most már kicsit megnyugodhatunk, mivel elérhető közelségbe kerültek a középmezőny legjobbjai. Ezúttal is a győzelem a célunk, amivel szeretnénk a tabellán közelebb kerülni az előttünk tanyázókhoz. Valószínű, hogy Hozák Gyula izomhúzódás miatt hiányozni fog, jómagam pedig begyűjtöttem nyolcadik sárga lapomat, így csak a pálya széléről fogom irányítani a fiúkat” – összegezte a jányoki kollektíva körüli helyzetet Zsigó Zoltán, játékosedző.

A még mindig a kiesés elől menekülő vendégek nem szeretnének üres kézzel távozni Felső-Csallóközből. „Hiányzóink nincsenek, a hazai, alistáliak felett aratott győzelem után (2:0) bizakodva utazunk Jányokra. Pontot, illetve pontokat szeretnénk gyűjteni, hogy minél messzebb kerüljünk a kieső zónától. A tavaszi mérkőzéseken nagyot javult a csapatszellem nálunk, remélhetőleg ez a hátralévő mérkőzések eredményeiben is tükröződik” – értékelte az egyházkarcsai állapotokat Majoros György, a vendégek trénere, aki a téli szünetben vette át a csapatot, és már most, öt fordulóval a vége előtt, két ponttal többet gyűjtöttek védencei, mint az ősz folyamán. (kb)

MECCSKALAUZ

Tabellasorok

9. Janíky 25 9 5 11 39:40 32

14. Kost. Kračany 25 6 6 13 38:56 24

Őszi eredmény

Kostolné Kračany–Janíky 2:0 (2:0), g.: Stojka Ján (10.), Kovács Gábor (36.).

Tippünk

Hazai győzelemmel (2:1) zárul a vasárnap délelőtti találkozó.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?