Megvan a tripla

Dunaszerdahely. A hazai csapat győzelmével végződött a Szlovákiai Magyar Gimnáziumok Országos Bajnokságának idei kosárlabdatornája. Izgalmakkal túlfűtött döntő-ben a dunaszerdahelyiek a végig taktikusan játszó pozsonyiak ellen arattak magabiztos győzelmet, és ezzel sorrendben harmadszor végeztek a torna élén.

Dunaszerdahely. A hazai csapat győzelmével végződött a Szlovákiai Magyar Gimnáziumok Országos Bajnokságának idei kosárlabdatornája. Izgalmakkal túlfűtött döntő-ben a dunaszerdahelyiek a végig taktikusan játszó pozsonyiak ellen arattak magabiztos győzelmet, és ezzel sorrendben harmadszor végeztek a torna élén. A legjobb csapat edzője, Kálmán Miklós értékelte a döntőt: „Nem volt szép játék, inkább küzdés. Az első félidőben a pozsonyiak voltak jobbak, de a térfélcsere után mi kerültünk fölénybe, és a végén fölényesen hoztuk a mérkőzést.”

EREDMÉNYEK – A-csoport: Érsekújvár–Dunaszerdahely 11:57, Ipolyság–Galánta 40:9, Dunaszerdahely –Galánta 44:2, Érsekújvár–Ipolyság 21:50, Ipolyság–Dunaszerdahely 20:28, Galánta–Érsekújvár 36:25. B-csoport: Pozsony–Párkány 46:14, Somorja–Komárom 33:25, Párkány–Komárom 23:27, Pozsony–Somorja 34:24, Somorja–Párkány 40:24, Komárom–Pozsony 22:30.

Elődöntők: Dunaszerdahely–Somorja 50:31, Pozsony–Ipolyság 37:21.

Döntő: Dunaszerdahely–Pozsony 36:25. A 3. helyért: Somorja–Ipolyság 20:23, az 5. helyért: Galánta– Komárom 20:24.

A végső sorrend: 1. Dunaszerdahely, 2. Pozsony, 3. Ipolyság, 4. Somorja,. 5. Komárom, 6. Galánta, 7. Párkány, 8. Érsekújvár.

A leghasznosabb játékos: Kulkó Tamás (Dunaszerdahely), a legponterősebb dobó: Róm Tibor (Ipolyság), a legtechnikásabb kosaras: Kántor Tamás (Pozsony), a hárompontos verseny győztese: Bordás Balázs (Komárom).

A tornaelső csapat: Viola Ferenc, Kulkó Tamás, Soós Adrián, Bindics Miklós, Barta Róbert, Szabó András, Tóth Ádám, Thurnóczi Gábor, Fehér Mihály, Kálmán Péter, Zalabai Bálint, Török Szabolcs. Felkészítő tanárok: Kálmán Miklós, Hodossy Péter. (sd)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?