Megmenekülnének a nagymegyeriek

Nagymegyer. A 19 tagú nyugat-szlovákiai III. ligában szereplő Thermal Városi Sportklub focicsapata 21 ponttal a 15. helyen várhatja a tavaszi folytatást.

Nagymegyer. A 19 tagú nyugat-szlovákiai III. ligában szereplő Thermal Városi Sportklub focicsapata 21 ponttal a 15. helyen várhatja a tavaszi folytatást. Január kilencedikétől játékosedzőként Szórád Csaba irányítja a nagymegyeriek felkészülését.

„Többször is beszélgettem Ivan Bobkovič klubelnökkel, aki elmondta, a klub jövőjével kapcsolatban hosszú távon szeretnének dolgozni, főleg környékbeli és helybeli fiataloknak lehetőséget adni, ami nekem nagyon tetszett” – hangsúlyozta a komáromiaktól érkezett szakember, akit a nagymegyeriek már augusztusban szerettek volna a soraikban tudni, de akkor még ez nem jött össze. Az elsődleges célok között mindenképpen a bennmaradáson van a hangsúly, ezt gyors, dinamikus és letámadásos játékkal szeretnék elérni a zöld-fehérek, hogy az tessen a hazai közönségnek is.

A városi sportklub alapjaiban megváltozott gárdával fut neki a tavaszi visszavágóknak, hiszen az őszi keretből nyolcan is távoztak: Bolega és Hanzel Ausztriában folytatja, Baksics a konkurens érsekújváriakhoz igazolt, Mészáros jelenleg a II. ligás Skalicánál van, a fiatal Pőthe a somorjai ifibe távozott, míg Šimon és a két boszniai futballista, Milinkovic és Gagic további játékával nem számol a jövőben a klubvezetés. A szinte fél játékoskeret pótlása tart ezekben a hetekben. Kisebb gondot jelent az is, hogy Bognár és Bališ műtét után még lábadozik, Kákics pedig kisebb izomhúzódással bajlódik.

„Úgy néz ki, hogy a távozókat sikerült pótolnunk, a Trnava C-ből érkezett Dzíbela, Hlavna és Kovársky, valamint olyan környékbeli focisták gyakorolnak velünk, akik valamikor a DAC akadémiájában futballoztak. Hogy ki marad a keretben, azt a velem érkezett és a munkámat segítő pályaedzővel, Vladimír Macekkel zárjuk le”– mondta Szórád Csaba edző, aki futballistaként a védelem tengelyében segíti majd a csapatot. Ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy a komáromi liláknál szervező középpályásként játszott, de egyáltalán nem idegen tőle a belső védő szerepe, mert korábbi ligaszerepléseikor Nyitrán, Zsolnán és Trencsénben is csak ezen a poszton focizott. A nagymegyeriek a csapatépítés és felkészülés jegyében játsszák felkészülési meccseiket. Van mit csiszolni játékukon a március elejei bajnoki visszavágók kezdetéig.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?